Sting továbbra sem mond le az Undertaker elleni mérkőzésről

sting-undertaker1

Az Ikon a 2014-es Surivor Series-en debütált a WWE-ben, amikor is győzelemhez segítette John Cena csapatát az Authority-vel szemben. Triple H-el feudolt egészen a WrestleMania 31-ig, majd hónapokkal később Seth Rollins-t vette célba a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv miatt. Mindkét viszály vége vereség lett, utóbbinak pedig egy sérülés is, hisz Rollins ellen olyan nyaksérülést szenvedett a legenda, amivel nagyon  kockázatos lenne újra ringbe lépni.

sting-vs-the-undertaker-is-one-of-the-rumored-matches-for-wrestlemania-33Rögös út és számos vizsgálat vezetett oda, hogy végül a Hall of Fame-be való beavatása után bejelentette visszavonulását. Ezután viszont többször is kihangsúlyozta a különféle interjúkban, hogy nem hajlandó műtéti beavatkozásnak alávetni magát, mert ezzel végérvényesen le kellene mondania a birkózásról. Neki pedig van még egy hőn áhított meccse: Undertaker ellen. Ezzel kapcsolatban osztotta meg gondolatait nemrég a Talkin’ Cowboys show-ban, ahol Sting kijelentette, hogy mindig is akarta ezt a mérkőzést Undertaker ellen, ami nem csak a rajongóknak, de neki is egyfajta álommérkőzés. Továbbra sem mondott le róla, ugyanakkor az évek múlásával egyre valószínűtlenebbnek tartja, hogy valaha is létrejön.

Sokunkban lehet egy hatalmas kérdőjel azzal kapcsolatban, hogy vajon mi történt volna a WrestleMania 32-n abban az esetben, ha Sting nem sérül le a Night of Champions-on? Ő váltotta volna (Shane McMahon helyett) John Cena-t abban a bizonyos programban The Undertaker ellen?

Reklámok

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s