5 comments on “Ryback: Cena segített kicsinálni a Nexus-t

 1. Igen ez nagyon is Cena-ra vall 😀 ami neki nem tetszik ,vagy épp nem őt helyezi előtérbe akkor rohan a legfelsőbb szopójához Vincehez és máris panaszt tesz. Nevetséges, a Nexxus még a Shieldnél is jobban elintézte a tagokat.. (jó 4 emberrel többen is voltak) ,de a lényeg újabb szupersztárok bukása Cenanak köszönhető..

  Kedvelés

 2. müzli világ életében ezt csinálta.Ha jött egy tőle tehetségesebb panki vagy több..amiből elég sok volt mivel ő egy nagy 0..gyorsan apucihoz futott sírva h tüntesse el őket az útjából,és a csámpás uralkodó mindig meg is tette ezt..müzli mindenkit legyőzött..hány de hány tehetséges pankrátor karrierjét rombolta le…és ez a málészáju csilliószorosbajnok visszatér..minek?Kinek hiányzik?

  Kedvelés

 3. Ráadásul azok a tagok sokkal kisebb szereppel bírtak mint a Shield tagok, és már akkor is látszodótt, hogy Barrett meg Bryanen kívül kb senkivel nem számolnak. Az már más kérdés, hogy Slater tag-team bajnok lett Gabriellel jó párszor és ő bírta legtovább aktív pankrátorként a WWE-ben. Ráadásul utána volt még egy Corre újjáéledés + New Nexusbe megjött Bray Wyatt is például. Az más kérdés, hogy abból anno semmi jó sztorit nem hoztak ki, talán a Rumble mérkőzésen volt az adok-kapok. Ryback meg nagyjából már a main event futása óta sejthette, hogy nem számolnak vele, ő is azután lett okosabb, hogy kilépett…

  Kedvelés

 4. Akkoriban ilyen idő volt, vagy te vágod el a másik torkát vagy ő a tiedet. Cena talán jól is döntött, hogy betett nekik. Hisz akkor nem lett volna New Nexus, Punk és Bryan nem lett volna bajnok, a Shield pedig sokkal kisebb dominanciával rendelkezett volna.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s