paige-1481297355-800-1

Ha egyetlen szóval kellene jellemezzük Paige 2016-os évét, akkor azt mondhatnánk: katasztrofális. A Totál Díva idén inkább botrányaival tűnt ki a mezőnyből a teljesítmény helyett. Kétszer tiltották el a wellness politika megsértése miatt, Alberto Del Rio-val folytatott viszonya pedig minden volt, csak nem pozitív a jövőjére nézve.

Nos, Paige második eltiltása hivatalosan lejárt, mégpedig a tegnapi napon. In-ring visszatérésre azonban senki se számítson, hisz Paige nemrég egy műtéten esett át, ami elengedhetetlen volt amiatt, hogy folytathassa karrierjét. A TMZ-nek adott interjújában kihangsúlyozta, hogy minden pletyka ellenére nem kívánja elhagyni a szervezetet, sőt, felépülését követően újra 100%-os teljesítményt akar nyújtani.

Múlt héten érkeztek jelentések azzal kapcsolatban, hogy az eltiltás végén Paige visszatérhet a tévés adásokra, de csak szegmensekben való szereplés céljából. Ez egyelőre távolinak tűnik, ugyanis korántsem biztos, hogy a WWE tervez vele hosszútávon. Pár hónapja a RAW intrójából is kiszedték (helyére az akkor még Cruiserweight Bajnok TJ Perkins került), azóta pedig csak a Total Divas legújabb évadában volt látható a cég kötelékén belül. Amennyiben a WWE “meg akar szabadulni” tőle, elég csak egy újabb ellenőrzésre küldeniük, hiszen a harmadik kihágás azonnali elbocsátást vonna maga után.

Sajnálatos, hogy egyébként ránézésre úgy tűnik, mintha már nem lenne önmaga, mintha nem ugyanazt az embert látnánk, mint korábban amikor még minden rendben volt.