Samo Joe negatív rekordja

20160820_nxtbk2_samoajoe-68cb9cc3e2ddf91619c2b528b2924640

A tegnapi meccs fényében nem túlzás azt állítani: Samoa Joe két hét alatt volt elképesztő magasságokban, majd ugyanolyan mélységekben is. Azok után, hogy a torontói TakeOver-en legyőzte Shinsuke Nakamura-t, amivel az NXT történetének első kétszeres bajnoka lett, a múlt éjjel lezajlott visszavágón újabb rekordot állított fel a samoai, ez esetben viszont negatív értelemben.

14 napos második uralma, egyben az NXT történelmének legrövidebb regnálása is.

naka-joe4-1479617119-800Joe ennek aligha örül, annak viszont talán annál inkább, hogy hamarosan debütálhat a Main Roster-en. Már torontói sikere is csak annak volt köszönhető, hogy a rajongók a legegyértelműbbnek tűnő szituációkban se kezeljék előre lefutottnak a párharcokat. Ezt mással nem is tudták jobban szemléltetni, mint Nakamura-val, aki eddig a mérkőzésig veretlen volt az NXT-ben.

imagesA hogyan tovább kérdése nyitott, mint már tegnap is említettük Nakamura ellenfele ismert a januári TakeOver-re. Ugyanakkor nem kizárt, hogy Joe is ekkor kapja meg visszavágóját, ami így az NXT történelmének első Triple Threat Címmérkőzését eredményezné. Ha nem, akkor Joe valamelyik heti adáson kaphat majd visszavágót januárban a TakeOver-ig, hogy aztán nyugodtan debütálhasson a Main Roster-en, akár már a Royal Rumble estéjén. Daniel Bryan korábban már egyértelműsítette arra irányuló szándékát, hogy Joe a SmackDown Live szupersztárja legyen.

Jó helye lenne a kék csapatnál, vagy személyiségéhez jobban illene a hétfő esti show? 

Reklámok

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s