5 comments on “Sasha Banks: “Utálom, hogy az emberek azt gondolják, a pankráció kamu.”

 1. Elfogadható lenne mindenki számára, ha tisztában lennének a fogalmakkal. De látszik, hogy a kedves cikkíró sincs így, mert sportágnak nevezi a pankrációt. A pankráció nem sport. Soprts Entertainment-nek nevezik, azaz sportot játszanak el a szórakoztatás kedvéért. Ha elfogadod, hogy nem sport, hanem színészettel és akrobatikával előadott produkció, előadás, akkor már eleve elő sem jössz ezzel a “kamu” szöveggel. A színházban is ezzel jönnek elő az ilyenek, hogy Kern Andrást csak kamuból szúrták le a Velencei Kalmár végén?

  Amúgy meg valóban igaz, hogy egy pankrátor sokkal jobban igénybe van véve mint bármelyik sportoló. Érthetetlennek tartom ezeket a hasonlítgatásokat.

  Kedvelés

  • Üdv!
   Nos, az álláspontod teljesen elfogadható, és egyet is értenék, viszont a bizonyos “Sports Entertainment” mögött ott van a Professional Wrestling, és én ezt szem előtt tartva bátorkodtam sportágnak nevezni a pankrációt. 🙂

   Kedvelés

 2. Én viszont nem 😀 A pankráció megrendezett szal az egész történet, a meccs előre megvan írva szal kamu az egész. Ettől eltekintve szórakoztató és tisztelem őket a kitartásukért és a ringbeli teljesítményükért.

  Kedvelés

 3. Milyen igaza van! Végre egy pankrátor aki megmondja a tutit ezzel a dologgal kapcsolatban. Az UFC elmehet a csába, meccselnek egy évbe hármat azt kész, ahoz képest a pankik az év minden napján úton vannak és nyomják sérülésig…

  Kedvelés

 4. Teljes mértékben egyetértek Sasha szavaival! Ezért nem nézek UFC-t, mert tudom, hogy mindenki lenézi a pankrátorokat, aki ott van. Nem jut el a szétvert agyukba az a tény, hogy a pankráció előadóművészet, nem pedig harc.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s