7 comments on “Chris Jericho a 2017-es Royal Rumble mérkőzés favoritja?

 1. Érdekes cikk, de nem értek egyet vele több ponton sem. Pl
  – Goldberg csak akkor kerül ki a képből, ha Lesnar addig nem lesz bajnok valamilyen úton. Mivel 2-0 Goldbergnek, kevésbé ordítana a money meccs a párosról, ha a címért menne. Persze sem Lesnarra, sem Goldbergre nincs értelme címet adni már, így valószínűbb, hogy azért lesz 3. meccs, mert Lesnar bekavar a Rumble-en, de ez meg túl egyértelmű.
  – Nem csak Y2J-nek van értelme sztori szempontból megnyerni a Rumble-et. Egyrészt addig még bármi alakulhat, másrészt ott a SD is, ahol Wyatt-ék vagy egy feltörekvő is vihetné. Eleve, ha tolni akarják még a kék brandet, akkor a WM főmeccs jobb, ha az SD címért megy. (Mondjuk valószínűleg többszörös main event lesz ott is.)
  – Jön vissza Balor, NXT-ből is hozhatnak fel embereket, lehet meglepetés visszatérő, stb, a RR lényege pont a kiszámíthatatlanság lenne. (Ezt az utolsó kettőn kilőtték, 2 évvel ezelőtt ordított róla, hogy Roman nyeri, egy éve meg biztos volt, hogy nem. 🙂 )
  – Cena is ott ólálkodik valahol majd a forgatások után

  Persze ezektől még nyerhet Y2J, csak nem érzem őt valószínűbbnek egyelőre, mint a többi opciót.

  Kedvelés

 2. Kaneell már senki sem számol..
  Remélem Jericho nyeri,nagyon megérdemelné.A jelenlegi a legnagyobbfutása??nem dehogy..Amikor ő lett az 1.vitathatatlan bajnok,na az volt a legnagyobb futása!
  A mostani a legszórakoztatóbb.Magától jobber,segít a cégnek és a tehetséges fiataloknak.Sokáig csak feláldozható boxzsák vokt1-2 jobb villanással,de hónapok óta ő viszi el a hátán a rawot a listájával.Imádom. Nagyòoooon sokat köszönhet neki a cég.ko meg..unalmas ratyi bajnűk..Jerrichonélkül SEMMI lenne..Remélem megnyeri a rr t és bajnok lesz utolhára.Kár h sose nyert tkc t..pedig ő találta ki..ezzel meg kéne őt ajándékozni a végéren

  Kedvelés

 3. Kérdés egyáltalán marad-e Jericho… Én úgy tudom jövőre már új lemezt adnának ki a Fozzyval ami egy kis galibát okoz… Ha Goldbergnek címlehetőséget adnak akkor szinte biztos, hogy nyeri ha csak nem ejtik ki egymás valahogy Brockkal ami miatt ott az ok WM 33-ra még egy meccsükhöz. Takerrel kérdés mi lesz, Bálor is jön vissza szóval nehéz lesz meggyőzni Jerichot, hogy maradjon és szerintem már az újabb Fozzyzás után lesz Jericho vs Owens.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s