cesaro1-1480149310-800

Immár sokadszor fakadt ki Cesaro, aminek ezúttal Twitteren adott hangot. A bivalyerős svájci szupersztár kissé sérelmezi, hogy nem szerepel azon a plakáton, amivel a szervezet a 2017-es svájci eseményét reklámozza.

https://twitter.com/WWECesaro/status/802190690562109440

Mint az jól látható,  jelenlegi Tag Team partnere Sheamus ott van a poszteren, ellenben Cesaro-val, akinek talán a leginkább helye lenne ezen a bizonyos plakáton, elvégre csak hazai közönség elé érkezne meg. Természetesen felvet némi kérdést ez a furcsa helyzet.. Cesaro talán hamarosan átkerül a SmackDown-ra? Nem egyszer nyilatkozta már, hogy szívesebben szerepelne a kék adáson, Daniel Bryan pedig rendre le is reagálja ezeket a mondatokat. Ennél az esetnél is egyértelműsítette a helyzetet, és próbálja valamilyen szinte győzködni a svájcit, hogy nyergeljen át a kedd esti show-ra.

Bryan sem először tesz utalást arra, hogy szívesen látná Cesaro-t a SmackDown soraiban. Legutóbb például Miz-zel közölte, hogy jobban örülne egy harcos szupersztárnak helyette, olyannak, mint például Cesaro.. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a fentebb látható poszter a promóciós kampány egy korai tervezete. Ettől függetlenül továbbra is furcsa, hogy a Roster egyetlen svájci birkózója nem szerepel rajta.