5 comments on “Orton és Wyatt a SmackDown következő Tag Team Bajnoka?

 1. Jó eséllyel Usok beavatkozásával veszít az Alpha (tisztán nem hiszem, hogy kikapnának), így jön a Wyatt/Orton a címért + AA vs Usok egymás ellen.

  Kedvelés

 2. Abigél meg továbbra is a kanyarban..bár ha jönne teljesen elnyomná Wyattet..a mítostával..max segítségként tudom őt elképzelni a szellemvlágból..

  Kedvelés

 3. Nos.harperke és vörike jó tt páros volt az nxt ben,itt pár meccset kaptak majd felváltva sérültek le sajnos..idővel még kehet tt folytatás nekik Én bízok bennük.

  Wyatt és harperkének kéne tt bajnoknak lennie..működik köztük eléggé a kémis,az évek ugye.

  Wyatt és békapofa kurv..jó feudot nyomtak le kegyetlen páros lett volna az övék..Ezt ők is jól tudják..ortonos meccsei bem jönnek be..se ez a kamu sztoru..kecskepofával már eljátszották ezt..de tt bajnokok lesznek,Wyatt a jövő,legendás bajnoki uralkodása lesz,de addig is végre bajnok lesz még ha tt is.Megérdemli.Elég soká húzzák a feudot,aj bajnok marad..nem feudol ortonnal..Wyatt se mással..meglátjuk milessz.

  Rhyno és slasher jó bajnoknak tűntek,de mint mostanában minden bajnok ők is gyengék és szarok és unalmasak.2 adás tt vonala kócis koboldék,szürke bohócok,amerikai majmok őkrt ezért hozták fek??..siralmas..Wyatték majd feldobják + harperke is ott lesz akit kis övért küldenék.

  Kedvelés

 4. Hát nem tudom mit mondjak olyan kiszámíthatóan egyszerű sztorikat írnak mintha tényleg valami gyerek fejéből pattant volna ki. Mért nem lehetne egy kicsit összetettebb sztorit összerakni pl hogy Wyatt tudja előre hogy ellene fog fordulni és már készül a kis csapata mikor ez megtörténik, esetleg behozni Abigail vagy valami. Ebben mi lesz váratlan mindenki fogja tudni hogy bekövetkezik, semmi hú de durva dolog nem lesz benne…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s