7 comments on “AJ Styles vs. The Undertaker a WWE Bajnoki címért hamarosan?

 1. Ez csak belemagyarázás, 99 százalék, hogy NEM lesz AJ-vel meccse! Ennyi erővel az összes többi kiesővel lehetne meccse. Rádásul nagyon nem lenne jó meccs. Plusz az embereknek, Vincenek és Marknak is ellkelene fogadnia, hogy Takernek vissza kell vonulnia. Tudom, ez az élete, de ezzel az egészségét veszélyezteti.

  Kedvelés

  • ” Ennyi erővel az összes többi kiesővel lehetne meccse. ” Biztos? Shane szét dolgozta a valagát a csapatért.. Ambrose pont, hogy Styles miatt esett ki.. Styles meg amiatt, mert előtte Ambrose-al szórakozott. Nagyon nem említhető egy lapon a három kieső sztorija.

   Kedvelés

 2. Styles jó választás lenne Takernek. Rutinos profi, nagyon nagy név, viszont a ringben jó eséllyel nem annyira veszélyes és megterhelő ellene egy meccs, mint pl Lesnar ellen.

  Mondjuk a sztori nekem erőltetett lenne, és számomra Ambrose ellenszenvesebb volt a SS-en, mint Styles, hiába Dean a face karakter. Én Deanre gondoltam Undertaker ellenfeleként, és AJ vs Cena-t a 16x-os címért, de lehet tényleg a fenti menetrend lesz.

  Kedvelés

 3. Nagyon erőltetett eddig. De ahogy Goldbergben úgy Takerban is van még egy utolsó futás.

  Taker bajnok lesz majd a wm után feudol Wyattel aki bajnok lessz!!!Csak őveheti el tőle az övet.Minden egybe vág..
  Miért mégis ki más vehetné él tőle ha bajnok lesz?e.t genyó???…

  Kedvelés

  • Ha bajnok is lesz, max úgy “bukhatja” a címet, hogy leadja. Olyan nincs, hogy WrestleMania-n, vagy máshol mégegyszer kikapjon! Se Wyatt, se Cena, se Styles, se Goldberg, se Lesnar nem győzheti le. Ha egyszer is kikap hátralévő karrierje során bárkitől, lehúzhatja a wc-n legendáját, és lesüllyedhet szépen a szintén megalázott Kane szintjére. Legalább majd megszületik a jobbers of destruction…….

   Kedvelés

 4. Ez önmagában jól hangzik.. mind a ketten nagyon profik, biztosra vehető hogy jó lenne a végeredmény amit összehoznak. A jelenlegi storyline-t figyelembe véve nem is igen van olyan ember a Smackdown roosterében, aki sanszos lenne arra hogy elvegye az övet Styles-tol.. Ambrose valószinüleg elbukja az utolsó sanszát a TLC-n, Bray, Orton, Corbin, Ziggler, Miz.. mindenki teljesen más storylineban van. Felépíteni egy feud-ot AJ-vel, ugy hogy az eladható és logikus is legyen. tényleg Taker az egyetlen opció… Így a folytatásra nézve több opció is van.. Ha esetleg nem sikerülne elvennie az övet Styles-tol a Royal Rumble-on, akkor a rematch létrejöhetne a Mania-ra. Vagy Taker mint bajnok mehetne a Maniára, és ott méltóképpen fejezhetné be legendás karrierjét A lehető legrosszabb opció ami szerintem megvalósulhat, már amennyire ismerjük Vince papát, az hogy Taker bajnokként megy a Mániá-ra, és ott …és ott .. megkapja Cenát aki így lesz 16szoros bajnok… remélem nem lesz igazam… bár nem ez lenne az első és utolsó eset hogy totál logikátlan megoldásokat tesznek egy-egy story végére…

  Kedvelés

  • müzli..istenem..tényleg
   .és ez lesz basszus..miatta bukja az övet és a nagy halott ember így vonul vissza..bukottként..

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s