10 comments on “Ellsworth vs. Styles 3:0 – Szerződés, és egy címmérkőzés a kis ember jutalma

 1. Aj s nagy remény..unalmas semmilyen bsjnok hitelét vesztette az e.t s bohóckodásával.aaszarsbb bajnok mint ko..pedig..Nagy kár értük.Hozájuk képest júdás tényleg jó bajnok volt..

  Kedvelés

 2. Ez az ember úgy ahogy van egy rossz vicc.. lehet nagyon vicces, de szart sem ér 😀 semmit nem csinál és olyan mint egy kibaszott serdülő a hülye fejével 😀 nem zavar hogy ott van egy cseppet sem,de AJ helyében szarnék a szabályzatra,meg a megjátszásra, a fost is kiverném belőle 😀

  Kedvelés

  • AJ Styles a biznisz legnagyobbjával fog meccselni hamarosan.. Szerinted érdekli, hogy ezelőtt James Ellsworth-al kell bohóckodnia? 😀 De egyébként amekkora istenként van kelezve Styles, simán megtehetné, hogy azt mondja Vince-nek “bocs, én ezt nem akarom csinálni a sráccal”.

   Kedvelés

 3. És mi a helyzet akkor, ha Elslhworth azért van a smackdown-on hogy kígúnyolják a RAW-t?
  Vince papa szereti a nagy legendákat és a kétajtós szekrényeket (Lesnar, Goldberg, Roman Regins) és erre tessék egy vézna nyomi noname srác jobb pólóeladásokat csinál, mint azok és aközösség is jobban reagál rájuk…

  Kedvelés

 4. “A két korábbi sikere elég vitatható volt, ezt a harmadikat viszont már senki sem kérdőjelezheti meg.” Hogy mi van????? A cikk író nézte a meccset?? Ambrose ott se volt ugye? Nem miatta bukta el megint AJ a meccset ahh nem…James győzte le simán..chhh. Oké hogy a végén Ellsworht lökte le AJ-t de ha előtte nem jön Dean sima AJ. Enyhén elegem van mér ebből az Ellsworht-ből. Nagyon nem ide való főleg nem a fő sztoriba és főleg nem övmeccsre.

  Kedvelés

  • Néztem, igen. Ha te is nézted akkor láthattad, hogy a Styles és Ambrose között kialakult brawl semmiben sem befolyásolta az eredményt, sőt, még AJ jött ki belőle jobban a Phenomenal Forearm-ot követően. Ha nagyon ragaszkodni akarunk a scripthez, akkor sem vette volna le biztosan a szerződést AJ mielőtt Ambrose megjelent, mert Ellsworth nem kapott olyan mozdulatot ezt megelőzően, ami miatt mondjuk ne bírta volna meglökni azt a létrát korábban. Sokkal tisztább győzelem volt, mint ez előző kettő. Azok egyértelműen Ambrose miatt történtek, ebben az esetben viszont kimondottan rosszul jöhetett volna ki belőle James, a korábban említett Forearm miatt.

   Kedvelés

   • Mindegy a lényeg az hogy rendes 1 vs 1 ben ha nincs senki segíteni a másiknak még kicsi bezavarás sincs akkor soha az életben nem tudna nyeri Ellsworht nem, hogy AJ ellen de senki ellen sem az egész WWE rosterben.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s