2 comments on “Big Show élete formájában érzi magát azok után, hogy 30 kilót ledobott – jöhet a Strowman elleni viszály?

  1. Ha megnézzük Show fiatalkori meccseit, akkor látható hogy in-ringben ezerszer jobb, mint Strowman. Strowman talán (erősen kérdőjeles) erősebb, mint a fiatal Big Show, de minden másban a közelében sincs. Ugyanígy Braun mikrofonnal is nulla.

    Bár nincs különösebb gondom Strowman jelenlegi karakterével, erősen eltúlzottnak érzem a pusht, amit kap. Ugyanaz lesz, mint a debütálása után, egyéni meccsekben hosszútávon nem lesz életképes, max 1-2 szezont tudják futtatni. Sajnos a ringben egyszerűen béna, ezért hamar unalmas lesz. Ez csak azért bosszantó, mert igaz nem annyira nagy, de azért bőven kiemelkedik még a pankrátorok közül is, mondjuk Luke Harper, aki még soha ilyen push közelében sem volt, pedig ezerszer jobb. De akár a lesajnált Eric Rowan is, aki szerintem szóló karrierje alatt egy meccset sem nyert (vagy én nem emlékszem.), pedig Braunnál százszor ügyesebb.

    A cikkhez még: akkor jó eséllyel Big Show két vereséggel búcsúzik, Shaquille-t nem hiszem, hogy megveretik, és Braunhoz is csak a push miatt kell.

    Kedvelés

  2. Show átadja az óriás stafétabotot.Helyes A gólem jó hájmen csaj lenne,de egyedül 0.Micsoda debütálása volt pedig..Se neki se a Wyatt familynak nem tett jót h ott volt..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s