8 comments on “Goldberg vs. Lesnar #3 a WrestleMania 33-on?

 1. Biztos, hogy nem lesz folytatása. Lesnar nem mer kiállni Goldberg ellen. Már most is látszott mekkora különbség van kettejük közt

  Kedvelés

 2. Lehetőségek:

  1. Mindketten neveznek a Rumble-re, egymásnak esnek, csak egymással lesznek elfoglalva, valahogy emiatt mindkettőt kidobják: cím nélküli meccs a WM-re.

  2. Lesnarról nem hallunk semmit, Goldberg megy a Rumble-re, aprítja a népet, és már éppen a győzelem kapujában Lesnar beront, és kiüti, mire valaki átdobja a szédelgő Goldberget a kötélen: cím nélküli meccs a WM-re.

  3. Goldberg megy a Rumble-re, és meg is nyeri. Lesnar meg valahogy időközben cím közelbe kerül. Pl. Owens valahogy kiesik, és eliminációs torna lesz az övért, amit Brock megnyer, ő az új bajnok Így: címmeccs a WM-en.

  Én nem az első kettőt valószínűbbnek tartom, mert egy WM-re ez a meccs cím nélkül is eladható, nem hiszem, hogy beáldoznának egy vb meccset arra, ami anélkül is tuti. Goldbergből nem hinném, hogy bajnokot csinálnának, mert nincs benne annyi, hogy egy normális title-run-ja legyen.

  Kedvelés

  • Ettol azer szerintem tobb a lehetoseg. Mondjuk ugy, barmi lehet. Jo lenne egy nagy meglepetes, egy olyan verzio amire senki sem gondol. De attol tartok ilyen nem lesz.

   Szerintem benne van az oregben meg egy cim. Jo formaban van, mar ami a fizikai allapotat illeti. A kozonseg szereti. Vagyis egy olyasmi mint amit a Rock is tolt nem annyira regen, neki is beleferne. Mondjuk a VM-tol az SS-ig. Kozben lesz ideje a kreativoknak, hogy kitalani, mikent veszitse el a cimet, hogy ne bukottkent tavozzon! Ha nem megy nekik csak hivjanak fel! 🙂

   Az viszont teny, hogy egy Goldberg meccset a VM-en cimvnelkul is el lehet adni. Talan a tortentek utan, egy harmadik felvonast mar picit nehezebben. Es pont ezert van jo sansza, hogy a cimet is belekeverjek. Persze ez csak spekulacio.

   Kedvelés

 3. Én sem hiszem, hogy Lesnar belemenne egy 3 : 0-ba. Barátság ide, barátság oda, azért neki is van egy karaktere, amit évek alatt épített. (Néhol koksz segítségével) Nem gondolom, hogy le akarná húzni a WC-n. Még nagyon sok pénzért sem.

  Viszont Goldberg egy utolsó WWE címért jött vissza. Azt szerintem meg kell kapnia. Viszont nyilvánvaló, hogy el is fogja veszíteni. Erre talán alkalmas lenne Lesnar. És tőle ki venné el? A 80 kilós Balor? Na, az lenne az igazi vicc kategória.

  Van rá egy mód, hogy ne sérüljön egyik karaktere sem. Keverjenek még két embert a buliba és 4 vs 4. Sem Goldberget, sem Lesnart nem kell kopogtatni, hogy veszítsenek. Mindkettő emelt fővel távozhat.

  Kedvelés

  • Lesnar egy féreg,amit tett a halott emberrel…vesznie kellett,de nem így.Egy kiadós verést érdemel nem 3 mozdulatot..2-1 lesz de annak mi értelme?2-2 meg lol lenne és ha 3-2 lesnarnak zsibórban 3!!! Győzelem a nagy goldberg ellen..goldberg se hülye és ha lesnar húzná be a feudot nem lett volna értelme ennek a kivégzésnek..Akárhogy nézem,2-0 nál lesnar nem nyerhet ha meg wm 2-1 ss 2-2 és goldberg megint lelép..ez lesz döntetlen lesz a feudjuk…

   Kedvelés

   • Vince ötlete volt a streak megtörése, tehát nem Lesnar hibázott. Egyébként nem értem, hogy miért kell ilyen szinten szélsőségesnek lenned, meg hogy miér fikázod ennyire a pankrátorokat. Egy a szemed elé kerülne rossz szándékból, összeszarnád magad!

    Kedvelés

 4. Vicc kategória 2-1 lesz,aztán vagy még egy meccs és 2-2? Majd goldberg bukottként távozik vagy 3-2? Ez már most sokkal erőltetettebb mint a Taker vs lesnar vergődés volt..pedig.
  Csak így tovább wwe…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s