Triple H egyértelműsítette HBK jelenleg betöltött szerepét, szót ejtett az NXT Női divíziójáról, valamint Mickie James-ről is

14963387_10154884344299683_8246375074664261090_n

Triple H szerdán visszautazott az államokba a két skóciai heti adást követően (RAW, SD) tegnap délután pedig lebonyolításra került a TakeOver gálák előtti állandó jellegű konferenciahívás, ami alatt Hunter készségesen válaszolt a feltett kérdésekre. Ahogy arra is, hogy mi pontosan Shawn Michaels jelenlegi szerepe, ugyanis egy óvatlan mondat igen nagy port kavart az elmúlt időszakban.

wwekofA kisebb lavinát Kevin Nash indította el azzal, hogy a “The Kevin Gill Show” keretein belül egy olyan kijelentést tett, melynek értelmében Shawn Michaels átvette a Performance Center vezetőedzői tisztségét. Nick Hausman, a WrestleZone munkatára kihasználta a lehetőséget, és magától az NXT vezérétől kérte, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba a szituáció kapcsán. Triple H kategorikusan cáfolta Nash kijelentését, s egyben megerősítette, hogy továbbra is Matt Bloom (ismertebb nevén Tensai) a Performance Center vezetőedzője. Hunter ugyanakkor kifejtette a véleményét és a jelenlegi helyzetet HBK-ről.. Méltatja amiatt, hogy mindent tud a bizniszről, birtokában van annak a tudásnak ami ahhoz a szerepkörhöz kell, amit neki szán a jövőben, nevezetesen, hogy mentorként segítse a feltörekvő tehetségeket abban, hogy szupersztárok lehessenek. Így tesz már most is, hiszen a műtéten átesett Terry Taylor végzős osztályát oktatja a WWE főhadiszállásán.

socialfeed-had-some-extra-help-preparing-for-tonight-s-tapings-of-wwe-nxt-shawn-michaels-1478937465-800
Triple H és HBK a brooklyni TakeOver utáni első NXT felvételen

kepkivagasA konferenciahíváson továbbá az NXT Női részlege is szóba került azután, hogy a Main Roster gyakorlatilag kifosztotta a Four HorseWomen (Sasha, Becky, Bayley, Charlotte) felhívásával. Mint azt Hunter elmondta – gyakorlatilag a nulláról kellett építkezniük e tekintetben. A TakeOver-en esedékes Női címmérkőzésről úgy nyilatkozott, hogy Mickie James-re nem szabad egyfajta “vigaszdíjként” tekinteni annak tudatában, hogy eredetileg nem Őt, hanem Trish Stratus-t szánták Asuka ellenfelének. Ugyanakkor az egyik legnagyobb oka annak, hogy választásuk végül James-re esett nem más, minthogy Hunter azt akarja – a feltörekvő tehetségek megtalálják önmagukat, megvessék a lábukat az NXT-ben, ehhez pedig nagy hasznát veszik a kilencszeres bajnok rutinjának.

Reklámok

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s