The Rock ott lehet a Survivor Series-en

457_wm32_04032016cm6201-4612026947b93e357d65a50165c3ac19

Igen érdekes felvetés látott napvilágot a mai napon a közelgő Survivor Series-el kapcsolatban. A PPV-nek lehet egy meglepetésszereplője, aki nem más, mint a Great One – The Rock. A kijelentés Dave Scherer-től származik. A PWInsider szakírója úgy gondolja, Rocky akkor tér vissza a WWE-be amikor csak akar, a jövő vasárnapi PPV-n pedig nagyon is lenne rá oka.

Talán kevésbé ismert és feledésbe merülő tény, hogy The Rock az idei Survivor Series-en ünnepli majd debütálásának 20. évfordulóját. Korábban már megosztottuk olvasóinkkal a videót, melyben a Szikla visszatekint erre a bizonyos mérkőzésre. Hogy valóban megjelenik-e az adáson, őszintén szólva megjósolhatatlan. Jelenleg a dzsungelben forgatja a Jumanji című filmet, de mint tudjuk Rocky számára nincs lehetetlen. A négy órás PPV-be pedig bőven beleférne egy kis elektrizálás. Mivel idén forgatott filmjeinek premierje egyaránt 2017-ben lesz, újabbat forgatnia pedig nem nagyon kell az esztendő első felében – akár arra is számítani lehet, hogy Rock birkózik majd a WrestleMania 33 estéjén Orlandoban.

Utoljára a WrestleMania 32-n volt látható a WWE ringjében, egy közel fél órás szegmenst követően 6 mp alatt győzte le Erick Rowan-t.

Reklámok

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s