Két legyet egy csapásra, avagy hogyan kerüljenek a Cruiserweight-ek a megfelelő pozícióba?

kendrickkalisto

A SmackDown Live tegnap esti adásán bejelentésre került, hogy a regnáló Cruiserweight bajnok The Brian Kendrick-nek egy SmackDown szupersztár, Kalisto ellen kell megvédeni a bajnoki címet a Survivor Series-en!

Igen ám, viszont a csata tétje ennél sokkalta nagyobb, legalábbis a RAW számára. Amennyiben Kendrick veszít, nem csak a bajnoki címet odázza el a kék adás, hanem rögtön a komplett Cruiserweight divíziót is. Ezzel két legyet ütnének egy csapásra, hiszen a bajnoki cím megszerzésével és a divízió átköltözésével megválaszolnák azt a kérdést, amit a közelgő 205 Live vet fel. A Cruiserweight-ek saját műsora november 29-től kezdődően minden héten kedden, tehát az aktuális SmackDown Live epizód után kerül képernyőre élő adásban a WWE Network által. Ami ugye azt jelenti, hogy a divíziónak, a SmackDown Live-nak is otthont adó arénában kell tevékenykedni ilyenkor, ez pedig elég érdekesen venné ki magát, ha a szupersztárokat továbbra is a RAW mezőnyében tartanák számon.

Nevezhetjük tehát problémának is a jelenlegi felállás ismeretében, de Kalisto győzelme helyrerázná a dolgokat.

Reklámok

Két legyet egy csapásra, avagy hogyan kerüljenek a Cruiserweight-ek a megfelelő pozícióba?” bejegyzéshez ozzászólás

    • A Cruiserweight-ek műsora a 205 LIVE az SD Live után kerül megrendezésre ugyanazon helyszínen ahol az SD. Szóval nem fogják elvinni az IC övet az SD-ről ezért. Ahogy sejtem a 3 órás RAW-val próbálják így szintbe hozni műsoridőben a kedd estét az SD és 205 egymás utáni megrendezésével.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s