Van-e vajon összefüggés Undertaker visszatérése és a WrestleMania-ra való jegyárusítás kezdete között?

vince-undertaker-1024x576

Tegnap bombaként robbant a hír, mi pedig rögtön szállítottuk is nektek: The Undertaker november 15-én visszatér a SmackDown 900. epizódjára. Természetesen azonnal beindultak a találgatások, hogy vajon milyen okból kifolyólag tér vissza a “holt szezonban” a legenda.

Ezer és egy eshetőség merül fel, bennem viszont nemrég megfogalmazódott valami konkrétum, amit úgy gondoltam nem butaság megosztani olvasóinkkal. Tehát.. Undertaker november 15-én kedden tér vissza, ami három nappal azelőtt lesz, hogy megkezdik árusítani a jegyeket (november 18.) a 2017-es WrestleMania-ra. Kitűnő időzítés, amennyiben már az elején el akarják kerülni azt, hogy az ideihez hasonló gondok merüljenek fel a jegyeladásokkal kapcsolatban, hiszen köztudott, hogy Undertaker mérkőzésének bejelentéséig nem igazán kapkodtak a belépők után. Ha Taker visszatérése egyben egy WrestleMania bejelentést tartogat, akkor mindennél biztosabb, hogy egy hónapon belül telt házat csinálnak Orlandoba.

Lelki szemeim előtt látom ahogy Vince rimánkodik Taker-nek:
-Vince: Mark, játszunk tiszta lapokkal. Megműttetted a csípődet, ez lehet a 25. WrestleMania szereplésed, ugye birkózni akarsz jövőre Orlandoban? Ha igen, jelentsük be hamar mert nem akarok ideg összeroppanást az eladások miatt.
-Taker: Legyen, november 15-én a 900. SmackDown adáson!

Ha itt Taker esetleg hozzáteszi, hogy a Mania-ra Cena-t akarja – Vince spontán erekciót kap.

Na de komolyan.. Szó volt itt visszavonulásról. Ezt nem tartom valószínűnek, hiszen ez alapjaiban befolyásolná a Survivor Series-t. Pontosabban a közhangulatot: le tudnál ülni nyugodtan megtekinteni az adást annak tudatában, hogy négy nappal korábban minden idők legnagyobbja bejelentette a visszavonulását? Gondolkodj ha szükséges, de szerintem egyértelmű a válasz amennyiben átérzed, hogy mit jelent ennek a biznisznek és a közönségnek The Undertaker személye.

Reklámok

Van-e vajon összefüggés Undertaker visszatérése és a WrestleMania-ra való jegyárusítás kezdete között?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Emlékeim szerint Undertaker SS-en debütált először, meglepetés emberként. Még anno valamilyen sky csatornán élőben néztem gyerekként. 🙂 Furcsa lenne a WM jegyárusítás miatt, illetve a közelgő SS miatt, ha most vonulna vissza, viszont szép keretet adna a pályafutásának.

  Furcsa egyébként, hogy a WM-án vitte a streaket. Persze az a legnagyobb esemény, de SS-en debütált, talán SS-en nyerte az első címét is, meg a karakteréhez is a Survivor Series mint esemény jobban illik. 🙂

  Kedvelés

  • Délután olvastunk egy olyan hírt, aminek értelmében Orton-nal fog meccselni ezen a bizonyos SmackDown-on. Szerkesztőségen belül pedig egy olyan variáció is felmerült a visszatérés kapcsán, hogy csapatba áll Kane-el és elfoglalják az utolsó szabad helyet a SmackDown csapatában.

   Kedvelés

   • A BoD ütne az SD csapatban, de szerintem nem illenének oda. Valahogy nagyobb legendák, mint hogy a HypeBros, Slater, stb oldalán bohóckodjanak, bár Kanetől már láttunk sok mindent. Ha bejönne a tipp, akkor a TT meccset az SD jó eséllyel behúzza, bár a New Day emberemlékezet óta nem vesztett PPV-n.

    Kedvelés

    • Nem, de hiába lesz pokoli erős a RAW, náluk nagyobb széthúzás is várható. SD ebből a szempontból egységesebbnek tűnik jelenleg.

     Kedvelés

 2. Szeretnék gratulálni a cikkhez, eddig csak a komment szekcióban volt hely alpári megnyilvánulásoknak, mostmár a cikkekben is. Gratulálok az oldal szinvonalának süllyedéséhez

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s