11 comments on “Van-e vajon összefüggés Undertaker visszatérése és a WrestleMania-ra való jegyárusítás kezdete között?

 1. Emlékeim szerint Undertaker SS-en debütált először, meglepetés emberként. Még anno valamilyen sky csatornán élőben néztem gyerekként. 🙂 Furcsa lenne a WM jegyárusítás miatt, illetve a közelgő SS miatt, ha most vonulna vissza, viszont szép keretet adna a pályafutásának.

  Furcsa egyébként, hogy a WM-án vitte a streaket. Persze az a legnagyobb esemény, de SS-en debütált, talán SS-en nyerte az első címét is, meg a karakteréhez is a Survivor Series mint esemény jobban illik. 🙂

  Kedvelés

  • Délután olvastunk egy olyan hírt, aminek értelmében Orton-nal fog meccselni ezen a bizonyos SmackDown-on. Szerkesztőségen belül pedig egy olyan variáció is felmerült a visszatérés kapcsán, hogy csapatba áll Kane-el és elfoglalják az utolsó szabad helyet a SmackDown csapatában.

   Kedvelés

   • A BoD ütne az SD csapatban, de szerintem nem illenének oda. Valahogy nagyobb legendák, mint hogy a HypeBros, Slater, stb oldalán bohóckodjanak, bár Kanetől már láttunk sok mindent. Ha bejönne a tipp, akkor a TT meccset az SD jó eséllyel behúzza, bár a New Day emberemlékezet óta nem vesztett PPV-n.

    Kedvelés

    • Nem, de hiába lesz pokoli erős a RAW, náluk nagyobb széthúzás is várható. SD ebből a szempontból egységesebbnek tűnik jelenleg.

     Kedvelés

 2. Szeretnék gratulálni a cikkhez, eddig csak a komment szekcióban volt hely alpári megnyilvánulásoknak, mostmár a cikkekben is. Gratulálok az oldal szinvonalának süllyedéséhez

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s