Részletek a drámai véget ért Női címmérkőzésről

kepkivagas

Történelmi, sokkoló. Talán ezzel a két szóval lehetne a legjobban leírni a vasárnap esti Hell In A Cell főmérkőzését. A WWE történelmében először rendeztek Női Hell in a Cell csatát, és először szerepeltek Női szupersztárok  PPV főeseményben.

Már a bevonulásokkal is éreztették, hogy ők ma este egy másik dimenzióban mozognak. Ahogy ereszkedni kezdett a Cella, mindkét hölgy arcán lehetett látni félelmet és izgalmat is egyszerre.  Afelől talán senkinek sem volt kétsége, hogy “kinyírják” majd egymást. Rögtön egy Powerbomb-al indítottak, amit Sasha szenvedett el a kommentátor asztalra. Ezt még számos komoly manőver követte, ami alatt cseppet sem kímélték egymást. A történet lényege valamilyen szinten az volt, hogy Charlotte ellenfele sérült hátára játszik. Valójában pedig, mindenki azért fohászkodik magzatpózban a gorillában, hogy Banks háta ne szenvedjen valós sérülést.. Aztán jött a dráma.. Sasha a háta állapota miatt nem tudta kiemelni Charlotte-ot, aki ezt kihasználva kivégezte a bajnokot, és a Natural Selection-t követően kopogtatott.

Charlotte Flair háromszoros Női bajnokként áll a Pokol kellős közepén, Boston közönsége pedig nem érti, hogy mi történt kedvencükkel, miért vesztette el ismét a bajnoki címet.

Hamarosan jött az első jelentés. Vince McMahon az utolsó pillanatban megváltoztatta a végeredményt, aminek értelmében  Sasha nyert volna. A változtatás oka pedig az, hogy szembesültek egy problémával, ami a Női divízió mélységét illeti. A WWE kreatívai folytatni kívánják a Charlotte & Sasha viszályt még egy darabig, ennek pedig az egyetlen megoldása az volt, hogyha Charlotte visszahódítja a bajnoki címet. Innentől a séma ugyanaz, mint a SummerSlam után. Amint Sasha visszatér (hiszen a RAW-t kihagyta, s mint azt Charlotte a promóban elmondta Banks kórházban van) megkapja jogos visszavágóját a bajnoki címre. Várhatóan decemberben, az esztendő utolsó PPV adásán, ami a RAW harmadik exkluzív eseménye lesz (Roadblock). Mindaddig még van a Survivor Series, amire valószínűleg visszatér Sasha, hogy a RAW Női csapatát erősítse a SmackDown ellen. Persze itt is akadhatnak majd nézeteltérések, hiszen a RAW kapitánya Charlotte lesz.

Reklámok

Részletek a drámai véget ért Női címmérkőzésről” bejegyzéshez ozzászólás

 1. különben én a Sasha- Bailey viszályt várom már nagyon 😀 és szerintem lassan Bliss elfogja venni a Smacdown Övet Becky-től legalábbis én szerintem.
  de eggyértelmű hogy Sasha Hell-ként sokkal jobb mind Face-ként Charlotte meg SZERINTEM nemjó Heel-nek de ezek persze csak az én véleményeim .

  Kedvelés

 2. A SmackDown-nál ki a fönök? Úgy értem a Survivor Series-en Charlotte lesz a Raw-é és a SmackDown-é ki? Nikki?

  Kedvelés

 3. Nem feltétlen! Jelenleg mondjuk úgy hogy a smackdown diva roostere gazdagabb mint a raw-é viszont a raw-é meg sokkal erősebb. Viszont ez sem lesz végig így mert most itt van Nia Jax, jön Emma is+ hamarosan debütál Asuka is és ezek mellett elfog törpülni a smackdown-é.

  Kedvelés

 4. Na a Smackdown vs Raw dívameccsre kiváncsi leszek hisz Charlotte kijelentette hogy ő mindenkinél jobb csakhogy ott van Becky Linch aki már rég dívabajnok lett volna ha nincs Rick Flair és Natalya is és mellesleg ott van Nikki bella is aki majd revansot vehet a dívacímmecs elvesztése miatt ,de biztos vagyok benne hogy a Smackdown női divíziója jobb mint a Rawé.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s