12 comments on “Az Observer bedobta a csalit: Taker vs. Goldberg a WrestleMania-n?

 1. Amikor kentaur még csak kicsi csikó volt,és az oviban jóízűen majszolta a fikáját,lelkesen és boldogan,goldberg már akkor is rég osztogatta a faltörőket,speart is írhatnék,méfsGSgSe teszem.

  Kedvelés

  • Folytatva..amikor suhanc kentaur még csak éppenhigy rácsodálkozott a világra,goldberg már visszavonult egy legendás karriert maga mögött hagyva.Olyat amilyet ez a push málé soha még csak közelébe se kerül..és ez ellen akarnak egy meccset vagy feudot..legenda a női súlyzók kurálynője ellen..amit valszeg lópici gáspár törvénytelen lánya fog nyerni…
   Goldberg akkora faltörőt adna neki h a teste még a levegőben lenne a póninak,a lelke meg már a pokolban..A legendás mozdulatával akarják majd megyszégyeníteni bili fiut..mert az ugye jó..A hof tagságért cserébe mindent meg kell tennie sajnos..

   Kedvelés

     • Reings meg a legtöbb embert ejtette ki a rumble meccsből és egyszerre dobta ki Kane-t meg Show-t! És nem egyszer kapta már fel Show-t! Ja és nem vagyok Reigns rajongó, csak nem szeretem, ha valaki leszólja a másikat ok nélkül!

      Kedvelés

     • A rr meccseken a legtöbb embert a kötél ejti ki..mivel sok esetben annak van a legnagyobb szerepe illetve a kikívánkozó pankiknak akik segitenek eladni a kentaurfajzatokat..Van aki felkapja a másikat és kidobja meg van kentaurkád..

      Kedvelés

 2. Spear kontra Spear.. xDD ezen jót nevettem 😀 Majd november 20.-án Goldberg papa megmutatja mi is az a Spear! 😀 (Feltéve ha engedik neki, hogy egyáltalán megüsse Brockot xD )

  Kedvelés

  • Nem magamtól írtam a Spear kontra Spear-t. 😀 Mikor a forrás oldalunk lehozta a meccset, konkrétan így jellemezték, hogy ez lesz a viszály lényege.

   Kedvelés

 3. Mese habbal..DE ha megvalósulna,ami LEHETETLEN..akkor valszeg Taker nyer és visszavobul,de Goldber azért jön vissza 12 év után h 2 történelmi jelentőségi vereséget is benyaljon?Ja.amúgy hof lesz meg milliokat kap érte szal rajtunk kívül mindenki jól jár már megint..
  Lehet a két nagy vereség között feudolna egyet kentaurral aki szintén megverné??
  goldbergöl beszélünk b+++++++++++++++++++
  Arról a goldbergről aki legenda,aki mindenkit kivégzett..és most visszajön puncsolni..mindegy,nem lesz Takerral meccse,de lesnarnak lefekszik..

  Kedvelés

  • 2 történelmi vereség… szeretem Lesnart de most ő a money maker, jön a bosszú még több pénz, nem veretik meg a WM-ig Lesnart ez fix, ott meg már jön Lesnar vesztes feudja, h kivel, bálor, Joe, nakamura (bár még nincs olyan rég az NXT-be ezért kétlem) DE ne feledjük h ott van Rollins, korba ő a legalkalmasabb akivel hosszú távra tudnak számolni, wm-en megveri HHH-et aztán jön a Bálor vs Rollins ep 2 🙂 fix 🙂 de h ki veri meg Lesnart tisztán, a WWE megannyi lehetősége lett volna még is eltolta 🙂

   Kedvelés

   • Ha anno önkényesen nem veszi el Undertaker streakjét,lesnar már rég nem lenne sehol..de így szinte halhatatlan..olyan magasságokba emelték ezzel őt ahol kb egy fél maroknyi pankrátor van..azok közül is többen már halottak..
    bárki győzi le,meghatározó szerepe lesz a wwe jelenében és jövőjében..

    Kedvelés

    • hát igen addig a napig undertaker volt a valaha élt legnagyobb pankrátor, nem esik jól kimondani mert tucatnyi pankrátort jobban szeretek/szerettem mint Lesnar, de most ő az, vagyis azt csinált belőle a WWE ha mindenképpen one night only-n akarják megveretni Lesnart akkor arra a legalkalmasabb Kurt Angle, de ő sem mai, és nem lenne hivatalos, max story szinten, na mindegy meglátjuk Taker továbbra is Legenda… goldberg elleni meccset meg behúzná és szögre akasztaná a bakancsát 🙂

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s