maxresdefault

Most vasárnap kerül megrendezésre a Monday Night RAW második exkluzív PPV adása, a Hell In A Cell. A piros csapat rendhagyó, és egyben történelmi módon három Cella mérkőzéssel készül a nagy eseményre, de továbbra sem tudni, hogy kik kapják majd a headliner csatát.

Legutóbb lehoztuk, hogy Mick Foley egy facebook posztban egyértelműsítette a főmeccset, ami ezáltal Sasha Banks és Charlotte Flair mérkőzése lesz. Mindezt viszont később korrigálta a GM, s onnantól már csak ” Triple Main Event “-ként beszéltek a három Cella mérkőzésről.

A Wrestling Observer szerint Triple H minden erejével azon van, hogy meggyőzze apósát arról, hogy a PPV főmérkőzése Sasha és Charlotte küzdelme legyen. Vince viszont akadékoskodik. Talán Ő azon az állásponton van, hogy egyszerre egy történelmi esemény elég a csajoknak? Hiszen eddig sem Cella, sem PPV főmeccs nem volt látható női szupersztárok részvételével.

rs-wwe-c89fd8ef-9231-47ad-b280-b64f5bec186a
Végkimenetel szempontjából, a legtöbb izgalmat egyértelműen a Universal bajnoki címért folyó mérkőzés szolgáltatja. Kevin Owens címvédése borítékolható, kérdés csak: miként teszi mindezt? Jericho segít be? Netán Triple H tesz ismét keresztbe Rollins-nak?

rusevreigns2
Roman Reigns biztosan címed véd, Ők megkaphatnák Rusev-vel az opener mérkőzést.

20161024_raw_vid_contract-7b572d16039b7125b2db21ab1e689274-1477382523-800
Sasha és Charlotte meccsén annyival várható több izgalom, hogy vajon meddig feszítik a húrt, meddig mennek el a Cella kihasználásával kapcsolatban. A trónfosztás itt is kizárt (ha minden a terv szerint halad és nem szól közbe sérülés), egyrészt feud záró csata lesz ez, másrészt Sasha hometown hero-ként lép majd ringbe Bostonban.