Vince McMahon bedühödött, véget vetett Lesnar szegmensének a RAW-n

20161024_raw_vid_brock-026507f5066fedac7f7dcb9019ea68d8

Mint azt láthattuk, vagy még páran csak ezután fogjátok – Brock Lesnar visszatért a Monday Night RAW-n, méghozzá “hazai közönség” előtt Minneapolis-ban. A szegmens elég furcsára sikeredett, s mint kiderült nem minden alakult a terv szerint.

Érezhető volt az első pillanattól, hogy ebben a viszályban Lesnar a Heel karakter. Heyman ennek megfelelően promózott, és próbálta a legjobb tudása szerint úgy csavarni a dolgokat, hogy a közönség Goldberg mellett álljon. Mindez viszont ellenkezőleg sült el, Lesnar-t éltették és Goldberg-et pfujolták. Ez önmagában érthető, hisz Brock tegnap este hazai pályán mozgott. Bryan Alvarez jelentése szerint azonban Vince McMahon dühös lett a kialakult szituációtól, és érzékelve a tömeg ellenségeskedését Goldberg irányába, végett vetett a szegmensnek a tervezettnél hamarabb. Azt, hogy mi hangzott volna még el Heyman szájából nem tudni, de az egyértelmű volt, hogy mind őt, mind Lesnar-t meglepte a légkör, amit a Target Centerben teremtettek a rajongók. Egyszer-kétszer hallani lehetett Goldberg kántálást, de ezt minden esetben elnyomta a rögtön érkező Suplex City rigmus. A “Goldberg szar” pedig végképp feltette az i-re a pontot, megszólalt Lesnar zenéje, ezzel jelezve a ringben állóknak, hogy vége a bulinak.

Reklámok

Vince McMahon bedühödött, véget vetett Lesnar szegmensének a RAW-n” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Igen elég durva visszatér Goldberg 12 év után, és ez a hála? Egy idő után elérik a nézők hogy senkit sem hoznak vissza 1 mecsre sem!

  Kedvelés

 2. Valamit nagyon elszámoltak vagy rosszul írtak meg, illetve lehet Paul is felkészületlenül érkezett. Heyman zseni a mikrofonnal, azon kevesek közé tartozik, aki jól rögtönöz, és képes a közönség reakcióit pár perc alatt tökéletesen megfordítani (ilyen szinten ezt csak pár embertől láttam, pl Y2J). Itt meg volt egy-két erőtlen próbálkozása, aztán lekeverték őket.

  Kedvelés

 3. Rég volt ilyen kínos itt valami.hajmen se sokszor jön zavarba és hallgat nagyokat mint most.Egy legendát így kifütyülni..csori goldberg..és még ki is fog kapbi..

  Kedvelés

  • Vince-en kívül senki sem hitte el, vagy várta azt, hogy Lesnar otthon Heel reakciót fog kapni bármire is. Heyman alapból dekoncentrált volt már az első pillanattól. Egyébként ha itt ment a Goldberg sucks, Kanadában is várható, már ha persze ott lesz a meccs.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s