Kane kontra Wyatt szabályok nélkül, Ambrose vs. Styles, valamint egy visszatérés bejelentve a jövő heti SmackDown Live-ra

kane-vs-bray-wyatt-1452936141

Két összecsapást és egy visszatérést állít szembe főként a Monday Night RAW-al a SmackDown Live jövő héten. Mint az a tegnap esti bejelentésből kiderült, láthatunk egy No DQ mérkőzést, egy kihívói jogról döntő csatát, illetve a Női bajnok visszatérését.

Demon Kane az elmúlt hetekben Randy Orton oldalán tűnt fel a Wyatt Family elleni harcban. Az Ördög Kedvenc Démona újfent megkapja a lehetőséget egy az egyben a Félelem Új Arca ellen, méghozzá egy No DQ mérkőzésen, aminek keretein belül minden megengedett a győzelem megszerzése érdekében.

A főmérkőzésen AJ Styles-nak Dean Ambrose-al kell szembe nézni. A csata ugyan nem a WWE Világbajnoki címért zajlik, mégis komoly téttel bír mindkét szupersztár számára. Amennyiben Dean Ambrose nyer, kap ezért egy címmérkőzést a jövőben a Phenomenal One ellen. Értelemszerűen Styles ennek elkerüléséért fog majd küzdeni, s nem utolsó sorban azért, hogy elégtételt vegyen az elmúlt két hét eseményeiért a Lunatic Fringe-en, akinek hathatós közreműködésével tudta legyőzni kétszer is a bajnokot James Ellsworth.

A címvédő SmackDown Női bajnok, Becky Lynch személyében egy visszatérőt is köszönthetünk. Becky egy kisebb sérülés miatt hagyott ki két és fél hetet, ebből kifolyólag nem tudta megvédeni a bajnoki címet Alexa Bliss ellen a No Mercy-n. Az Irish Lass Kicker-nek november 8-án a skóciai Glasgowban kell kockára tenni a bajnoki címet Bliss ellen, aki az elmúlt időszakban nagyon fogadkozott arra, hogy megfosztja az Ír hölgyet az övtől.

Első sorban tehát ezekkel az eseményekkel akar versenyre kelni a RAW-al a SmackDown. Hétfő estére ismerünk egy Brock Lesnar visszatérést, valamint egy Triple Threat mérkőzést Owens, Rollins, és Jericho között.

Reklámok

Kane kontra Wyatt szabályok nélkül, Ambrose vs. Styles, valamint egy visszatérés bejelentve a jövő heti SmackDown Live-ra” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s