9 comments on “Goldberg jövőre a Hall of Fame-ben?

 1. A legjobb úgy lenne, ha a ceremónia a Wrestlemania utáni napon lenne, Goldberg elverné Lesnart és másnap bekerülne a Hall of Fame-be.

  Kedvelés

 2. Érdekes.Bármikor hof lehetett volna,de csak azután lesz az h visszajön jobbolni lesnarnak?pffff
  Többet érdemel ő ennél.Amugy is,lefekszik lsnarnak 1-1 lesz..miért akarják annyira 1-1 el vagyis lesnar győzelemmel lezárni ezt?Ja,mert lesnar több lenne mint goldberg?

  Meg akarnak egy kentauros meccset vele..minek?Kajakra kinézem azt is belőlük h kentaur is megveri őt…Logikailag mi értelme lenne ha kentaur veszítene?Nem lenen feud,semmi csak 1 meccs..szomoru h itt tartunk..pedig golbergnél nem sok nagyobb név van aki fizikailag is hitelesen eltudná pusztitani lesnart..de hát hof lesz ugye és ezzel le is van tudva a veresége..pfffffffffff

  Kedvelés

  • Miért nem lehet azt megtenni h lesnar nyer 1-1 aztán a wm en egy döntő,amit goldberg nyer majd elmegy és lesnar marad de ugy h kikapott valakitől..sokkal jobb lenne ez neki is jót tenne..de hát pár milláért goldbergel is azt tesz a csámpika amit csak akar..

   Kedvelés

  • Mert egy hónapig nem tudtam írni technikai gondok miatt, sajnos nem csak a RtL hiányzik, de ezt persze tervezem orvosolni, nem adom fel a WCPW-t csak emiatt a “kisebb” késés miatt.

   Kedvelés

 3. Egyértelműen a Reigns vs Goldberg. Bár reálisabb lenne ha Austinal meccselne vagy ha most legyőzi őt Lesnar ellene egy harmadik meccs. Mindegy lenne csak meccseljen.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s