6 comments on “John Cena ott lehet a Survivor Series-en

 1. Nem tudom hogyan jutott eszetekbe az, hogy Styles mint WWE Világbajnok átkerüljön a RAW-ra.. 😀 AJ minimum a WrestleMania-ig lesz bajnok, ott elveszíti, Draft pedig várhatóan csak Mania után lesz (legkorábban, de inkább még ennél is később). Akkor átkerülhet, de övvel együtt semmiképp. Ő jelenleg a SmackDown arca.

  Ha kikötés is lesz ez a bizonyos 3 szupersztárt választhatok dolog, biztos nem a RAW fog nyerni. A SmackDown-ból egyszerűen nincs aki átkerülhetne, ők jól vannak most ehhez a két órás műsoridőhöz. Mid-Cardra kellene nekik ember, ott vannak bajban mondhatni, hiszen ha Ziggler letudta a visszavágót Miz-el, ki ellen megy? Harper feud már volt, Apollo nem működik, Hawkins szóra sem érdemes, Wyatt egyel feljebb léphet ha hozza az Orton elleni feudot, Corbin ellen pedig szintén ment már Ziggler.

  Cesaro, Sheamus, Zayn. Három olyan arc, akiknek át kellene kerülni a SmackDown-ba. A Cesaro & Sheamus vonalat ott is lehetne vinni, főleg most, hogy a Club elindult azon az úton booking szempontból, mint a debütáláskor. Ha Gallows és Anderson megveri a PPV-n a SAWFT-ot azzal a domináns teljesítménnyel mint korábban legyakták az Uso ikreket meg Reigns-t (kezdetben) – mindjárt újfent hiteles kihívók lehetnének a New Day ellen. Vagy Turnoltetni a New Day-t hamarosan, hogy Enzo és Cass legyen az új bajnok. Szóval Cesaro-ra meg Sheamus-re ott úgy érzem nincs szükség. Szórakoztató amit csinálnak, Team Hell No 2.0, de title pictureben nincs helyük arra.

  Zayn pedig.. Hát neki tenne most a legjobbat a váltás. A KO elleni győzelem óta tengődik, semmit sem tudnak vele kezdeni. Év meccse Slammy esélyes fight-ot nyomtak Owens-el a Battleground-on, ehhez képest a habokban van, Owens meg a torta tetején a címmel.

  Igazából Rusev-et is át lehetne hozni, mert amint vége a Cella meccsnek – sajnos ismét feledésbe merül. Kár lenne, mert Rusev jelenleg nagyon jó. Megnézném Main Eventer státuszban, de mivel a Universal öv sztorivonalát (mondhatni) ismerjük a WrestleMania-ig, nem lenne esélye bekerülni a képbe.

  Végezetül.. Olyan nem mostanában lesz, hogy Reigns, Rollins, és Ambrose egy adáson legyenek. Ha Draftnál Ambrose átkerül a RAW-ba, Reigns vagy Rollins jön a SmackDown-ba. Ez teljesen egyértelmű. Shield reunion egyelőre felejtős, a Club nem alkalmas erre a viszályra. Sőt igazából se Bálornak, se Stylesnak nincs szükség arra, hogy Gallows és Anderson mellettük legyenek.

  Kedvelés

 2. sd nyer így a vörösöktől átjön Cesaro meg két másik valaki..bár ortont is elakarják cseélni,szal kitudja

  aj és bálor egy adásban csak elnyomná egymást..

  Kedvelés

 3. A legnagyobb az lesz: A.J. áruló lesz és szerződést kap a másik brigádtól majd újra összeáll Club. Valahogy utána egy borzalmas békítés és csere-bere után a shield is összeáll elvégre A.J. már összepattant mindegyikkel. Így 3 a 3 hoz storyznak egy darabik. Ez a kék piros párharc viszont nem hozza a nézetséget ezért lassan valahogy veszni hagyják majd.

  Kedvelés

 4. Mily meglepő….
  Ugyan azt gobdolom,ez az 5 név lenne a legmegfelelőbb,de mivel Wyatték feudolnak..

  Így Kane,aj,müzli,békapofa,harperke lesz az 5-ös,bár Wyatt azért ott lehetne..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s