James Ellsworth a toplista élén

james-ellsworth-1-640x370

Az ember, aki 2:0-ás mérleggel áll a jelenlegi WWE Világbajnok, AJ Styles ellen! James Ellsworth-t jelenleg nem köti hosszútávú szerződés a WWE-hez, de ez minden bizonnyal hamarosan megváltozik.

Ha a fejeseknek nem lenne elég az, ahogy a WWE Univerzum viszonyul a 31 esztendős sráchoz – kapnak egy plusz okot, ami miatt szerződtethetik őt. James egy végtelenül egyszerű pólóval robbant be a WWE Shop-jába. Egy fekete alap, rajta emberünk arcképe. Kedden, tehát mindössze egy nappal később jelent meg a termék, mint a legújabb Roman Reigns, Seth Rollins, Dean Ambrose, valamint Goldberg merchandise. Nem akármilyen nevekről beszélünk, mégis James Ellsworth tudhatja magénak a legjobb eladási adatokat, ez pedig több, mint beszédes. Hamarosan elszabadul a #GiveEllsworthAContract hashtag a közösségi médiában?

James kedden a WWE Világbajnoki címért léphetett ringbe AJ Styles ellen. A csata során természetesen nagyon alárendelt szerepet töltött be, mégis övé a SmackDown Live eheti legemlékezetesebb pillanata: az utóbbi idők egyik legszebb Superkick-je, pontosabban a Sweet Chine Music után szabadon – No Chine Music-ja.

tumblr_ofb42y7oa41vf747ho2_400

Végül diszkvalifikációval nyerte meg a meccset, amit ezután félholtan konstatálhatott. A meccs előtt egy nappal egy interjúban azt mondta, hogy ha fél évvel ezelőtt valaki azt mondja neki, hogy birkózni fog a WWE Világbajnoki címért – valószínűleg kineveti az illetőt.

Korábban Chris Jericho podcast műsorában is szerepelt, ahol többek között elmondta, hogy a jövőre vonatkozó terveiben szerepel, hogy bejusson a WWE-be (állandó szerződéssel minden bizonnyal), de ha mindez nem történik meg, folytatja munkásságát a független promóciónak számító Adrenaline Championship Wrestling-ben.

Reklámok

James Ellsworth a toplista élén” bejegyzéshez ozzászólás

 1. A”” LEGNAGYOBBPOÉN”””. Végre valami új story. Adom Rey storyát egy egy max két adásos királyság-bajnokság az évtized poénja lenne. Az otthoni “fotelbirkozók” példaképe lehetne!!!!!

  Kedvelés

 2. ez nevetséges…
  Nem is értem miért keverték bele Dean és Aj viszályába.
  Azt meg végképp nem hogy hogyan éltethetik ennyire.
  Pontosabban de szórakoztatja őket hogy milyen szerencsétlen.
  Slatert is ezért kedvelték meg, de ő legalább kinéz valahogy, nem mondom hogy egy top modell de Jameshez képest az.
  Egy vicc az egész, ha le is szerződtetik végig jobber lesz, ha övet nyer azzal a szememben elősták magukat, mert nyilvánvaló lenne hogy nem az alkata, a tartása, a tehetsége, a családja miatt kapja, hanem mert ilyen béna.

  Kedvelés

 3. esküszöm szép volt ez a no chine music :DDDD simán adnék neki egy övet egy hétre vagy 1 adásra, “reggel” megnyeri “este” meg már veszti is el 😛 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s