6 comments on “Batista Magyarországon járt: “Nyaljátok meg a golyóim”

 1. Szánalmas….-.-” remélem van annyi gógyéja hogy minket magyarokat nem ez alapján ítél meg bár ha amiatt hogy nem fért be lejáratja az éttermet akkor nem hiszem….gondolom nehéz lehetett másik éttermet találni…vagy ha legalább már egyszer itt van akkor üljön be egy jó magyaros étterembe és egyen valami jó hungarikum kaját…

  Kedvelés

 2. Nos,mint panki nem rossz,de soha nem lesz legenda,ezzel szerintem mindenki tisztában van.
  Mint “sztár” filmekben erőember,rosszfiú,morcos martalóc miegymás.Az új Bondban is ottt volt,a Galaxis úrzőiben is jön a 2.rész,és a Szárnyas fejvadász 2.ben is benne lesz…elképesztő..de ő nem színész hanem akciósztár,jobban bejött neki mint Stone Coldnak aki dvd és tv filmek világában veszett el,de nem akkora sztár még mint rock..és akkora nem is lesz.
  Nos,ő ismert,mondhatni híres,de nem színész,nem sztár.Függetlenül ettől,ha teltház van akkor telház van,ez van,persze Harrison Fordnak az egész éttermet kiüritették volna lol…
  batistanak nagy az arcra a semmire fel,ahelyett h a főnökkel beszélt volna,inkább megalázta az egész éttermet és részben minket is ezzel a trollkodásávál.
  Ennyi telik tőle,ez van.

  Kedvelés

 3. Arra senki nem gondol, hogy csak viccelt istenem…….Nem lehet mindenkinek olyan jó humor érzéke, mint a cikk írójának.

  Kedvelés

  • Nem, senki sem gondol erre.
   Van az a variáció, hogy nem megfelelő stílusban kommunikálták le vele a telt házat.
   Illetve van az, amit írtam is, hogy őt a telt ház pont nem érdekli abból kifolyólag, hogy egy sztár. Ez pedig nagyon is játszik, nem egy ilyen ember van a világon. Ismert, ennél fogva elvárja, hogy minden más tényező ellenére kinyalják a picsáját.

   Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s