12 comments on “Goldberg kontra Lesnar, a jelenlegi tervek a győztest illetően

 1. Mint azt korábban is írtam, a WWE-ben íratlan szabály az, hogy búcsúmeccsen nincs győzelem annak, aki búcsúzik. Legenda ide vagy oda Lesnar az erősebb név jelenleg, neki van jobb szerződése, azt csinál, amit akar. Goldberg biztosan ki fog kapni, ez kb. ezer százalék volt eddig is, nem tudom, hogy min lepődtök meg. Lesnar veretlenségi szériáját nem egy olyan pankrátor fogja megtörni, aki egyetlen meccsre tér vissza, hanem egy top face karakter. Ezért valószínű Bálor. Az meg mióta érv, hogy kisebb? Eleve Bryan még kisebb volt. De Rey is. De ha a pankráció világán kívül tekintünk, Royce Gracie úgy lett az első UFC bajnok, hogy ő volt a legkisebb a mezőnyben.

  Az meg még korántsem biztos, hogy Bálor fogja megverni Lesnart, de az biztos, hogy nem Goldberg. Max dobnak egy csontot az öregnek, hogy Lesnar diszkalivfikációval nyer egy döntetlen szagú meccsen. De ennyi. Aki búcsúzik az nem nyerhet. Lásd Bret Hart, Flair, HBK vagy Sting (az eredeti terv szerint a WM31 lett volna az utolsó meccse).

  Kedvelés

 2. Rollins, KO, Styles, Bálor, Joe, Nakamura..nem érdekel kitől csak kapjon ki Brock, sőt..még abba is belemegyek, hogy The Rock ellen, már az is jobb lenne, de ez így nem mehet tovább. Goldbergnek meg semmi jelentősége csak annyi, hogy a fia láthassa játszani, mert..mert nem képes megnézni egy régi meccset vagy nem tudom. Elég volt már Godbergől is, túl nagy a hype körülötte..
  -Benne van a játékában.
  És? A 14-be is benne volt, ott se használta szinte senki semmire..
  -Dehát visszatér!.. Hurrá! Évek óta jártatta a pofáját, hogy így meg úgy kettétörné Ryback-et, érdekes.. Ryback itt volt évekig, ahogy elment egyből ideeszi a fene..
  -Dehát meccselni fog!..Oda ne rohanjak… Van egy rohadt verhetetlen részmunkaidős.. Mi a megoldás? Szerződtessünk ellene egy másikat! Az senkit ne érdekeljen, hogy egyszer már megtörtént ez a meccs és már akkor is szar volt..Nem baj, most meg KELL csinálni!!! Nem értem, hogy miért ebbe fektetik minden pénzük..vagy csak komolyan én vagyok az, akit ez egy kicsit sem érdekel? Ölelgessék 20 milláért egymást, csak ne a SS main event-je helyett..

  Kedvelés

 3. Abban én is egyet értek a többiekkel, hogy Goldberg-nek kellene győznie Lesnar ellen, mert egy legendától 12év várakozás után amiatt jönne vissza egyetlen egy meccsre, hogy jobberkedjen Lesnarnak. Elegen jobberkedtek neki itt az ideje, hogy ő is veszítsen.
  Emlékezzetek vissza a wrestlemania xxx-re az mennyire volt hiteles, hogy Daniel legyőzte egy este alatt HHH, Batistat és Randy Ortont.

  Kedvelés

 4. Értelem szerűen Bálor elveszi majd az övet Lesnar-tól, méghozzá a legkézenfekvőbb módon. Hayman elárulja Lesnar-t. Pont ugyanaz lesz mint Punk esetében.

  Kedvelés

 5. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  12 év után azért tér vissza valszeg UTOLJÁRA h kikapjon és Ő is jobboljon ennek a szarevőnek????
  Ha Goldberg se győzheti le pt akkor senki…
  Az eszem megáll..
  ko tol elveszi az övet,mintha soha nem is lett volna ko nál..ugye..majd bálorka veri meg lesnart,de nem tisztán..szal…hagyjuk,ennyit az álommecsről meg az egész wwe röl..kur..nagyot csalódtam megint…

  Kedvelés

  • ” Jelen pillanatban sokkal valószínűbb, hogy a Lesnar elleni lesz pályafutásának utolsó mérkőzése.”
   Nagyon bírtam őt,de innentől goldberg kisbetűvel..ezzel mindent elmondtam..

   Kedvelés

   • Szerintem még ne írjuk le Goldberget.
    Gondolom megnézted néhányszor a bevonulását a RAW-on. Láttad, hogy megkönnyezte ahogy éljenezte a közönség? Én még nem láttam pankrátortól olyat, hogy meghajoljon a közönség felé, és nem színészkedésből nyeli a könnyeit, pedig már akkor wrestlinget néztem amikor még a Cartoon Network után a TNT nevű csatornán ütötte egymást Hulk Hogan meg Lex Luger péntekenként éjjel. Szóval azt gondolom, hogy ha esetleg meg is vette a csámpás uralkodó Goldberget, ez amit most kapott a közönségtől, az mindent felül írt benne, ráadásul nem hiszem hogy azt az élményt akarja adni a fiának, hogy alá fekszik Lesnar Brokinak.
    Az, hogy Brokit pletykálják már előre győztesnek, akár kamu is lehet. Végül Őt is el kell hogy verje valaki és erre Goldberg a legalkalmasabb. Persze majd meglátjuk, de lehet, hogy egy eposzi harcot fogunk látni ami úgy végződik ahogy szeretnénk.

    Kedvelés

 6. És majd Balor fogja elvenni az övet Lesnartól? Akkor köpi majd magát jó alaposan szembe WWE. Az a fickó fele akkora sincs!! Nem lesz az NAGYON hiteltelen? Ha ezt tényleg meglépik, akkor nem is tudom…még azt a kevés hitelességet is elveszik. Eddig Lesnarról el lehetett hinni, hogy az ami. Egy gép, ami mindent és mindenkit elpusztít. A többi gagyi, csak szemfényvesztés, szórakoztatás.

  Kedvelés

   • Ez kb. annyira lenne hiteles, mintha Én legyőzném Michael Jordan-t 1 az 1 elleni kosárlabdában!

    Komolyan, ez óriási szégyen lesz a WWE-re nézve. Győzze le Owenst, azt elhiszem, hogy menne neki akkor is ha nem lenne kamu. Vegye el tőle az övet, ha már oda kell adni neki. Modjuk azt sem értem, hogy miért jár ez neki. Itt még nem bizonyított. Mintha most Ellsworth vette volna el Styles-tól. Elvégre most már neki is ugyanannyi győzelme van a “nagyok” között TV-s adáson, mint Balor-nak.

    Lesnarra most csak Goldberg méltó.

    Kedvelés

 7. hmm, nem tudom érdekes lesnar tényleg verhetetlen, egyik szemem sír a másik nevet, remélem változni fog, de ha realitást nézzük senki nem fogja megverni a Beastet, max Bálor, pedig Goldi méltő lenne rá, de ki tudja mit gondol a wwe, de szerintem ahogy mondtam korábban, túl sok pénzt ölt Vince papa Lesnarba 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s