7 comments on “All in a Survivor Series-re?

 1. Mimdenki arra számít, hogy a pufi nyer keterecben. Én remélem nem így lesz. Mert egyrészt nem tartom jónak Owenst, abszolút nem oda való. Bunyózzon kocsmában aprópénzért. Másrészt sokkal remekebb sztorit lehetne összehozni, ha veszít. Mondjuk: nyerjen Rollins a cellában valamilyen szándékos, vagy félre sikerült Jericoh segtséggel. Valahogy bejön Jericoh segíteni Owensnek, ami rosszul sül el és nyer Rollins. Így Owens-szel végleg összeveszhetnek, és Kanadára ott lenne nekik a főmeccs. De az sem lehet tét nélküli, ezért Owens közben menne Rollins ellen is, és Kanadában egy Rollins vs Owens vs Jericoh meccsen nyerne az egyik kanadai. Én Jericoh-nak adnám, csak rövid időre, pl. egy hónapra, ami után majd jöhet a Royal Rumble ott meg lesz ami lesz.

  Viszont a történet nem erre halad. Már a jövő héten megjátszák a Jericoh vs Owens vs Rollins csatát, ami minden bizonnyal az Owens vs Jericoh párharc kezdete lesz. Viszont itt jöhet be az a szál, hogy Jericoh Rollinst segíti valahogyan címhez a SS-on. És megint adott lenne Kanadára a tt a 3 főszereplőnkkel, immáron a címért.

  Kedvelés

  • Viszont itt jöhet be az a szál, hogy Jericoh szándékosan Rollinst segíti valahogyan címhez a SS-on.

   Ezt akartam írni.

   Kedvelés

 2. Az egésznek semmi pozitív haszna nincs ha Jericho ténylegesen nem lesz benne a sztoriban. Értsd úgy hogy az egyik meccsen elviszi az olcsó kínai másolatot Owens orra elől. lehetőleg az elején. Akkor már komolyan sztorizgatni lehetne, mert volna mire alapozni az egészet. Máskülönben az unalom fog megölni minket januárig. Bár lehet hogy utána is, mivel Bálor mindent visz elvileg, így teljesen kiölik az izgalomfaktort a RAW-n. Nyerjen olyan ember Rumble-t akinek tényleg kell a sansz . Mondjuk Baron Corbin.

  Kedvelés

 3. Ha júdás végre valahára kikerül a képböl jöhet a Jericho vs ko,ami jó meccseket hozhat.Mekkora lenne már ha Jericho valamelyik ppv-n megnyerné az övet,de nyálasan ledobná a földre,h ő már mindent elért nincs az övre szüksége majd lelép a színről…és meg turnézni..
  Megérdemelné a főövet még utoljára..az 1.vitathatatlan bajnok,aki a fiatal tehetségek miatt van itt jobbolni.Imádom.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s