Remek ütemben halad Finn Bálor rehabilitációja, megkezdték tervezni a visszatérést

finn-balor-gets-real-on-raw-raw-fallout-july-25-2016-37

Mondhatni üstökösként csapódott a Main Roster-be Finn Bálor, aki a SummerSlam-en Seth Rollins legyőzésével az első Universal bajnokká vált. Az Ír szupersztár a mérkőzés közben vállsérülést szenvedett, így egy nappal később le is kellett mondania trónjáról.

Mielőtt kés alá feküdt ígéretet tett, miszerint visszatérését követően első dolga lesz célba venni a bajnoki címet, amit sosem veszített el. A Dr. Jeffery Dugas által vezényelt műtét minden tekintetben kitűnően alakult, de senki sem akart messzemenő jóslatokba bocsátkozni a visszatérést illetően.

004_img_7975-ef5e1f36e9292b33688475f012e4c71e

Azonban a rehabilitáció egyes jelentések szerint a vártnál is sokkal jobban alakul. A WWE tisztviselői megkezdték tervezni Bálor visszatérését, ami kezdődhet a Royal Rumble-ön, de akár a WrestleMania 33-on is. Természetesen az elsődleges cél az, hogy Bálor maradéktalanul helyrejöjjön, felesleges kockázatot biztosan nem fognak vállalni.

finn-balor-demon-debut

A legjobb forgatókönyv, amivel mindenki kiegyezne egy esetleges Royal Rumble visszatérés. Ha Bálor megnyerné a Rumble meccset, megválthatná jegyét Orlandoba a WrestleMania 33-ra egy Universal bajnoki címmérkőzésre. Owens kontra Bálor a WrestleMania-n? Ennyire ne szaladjunk előre, sok összetevős a dolog, Bálor-nak vissza kellene térni, Owens-nek pedig a címet kellene megtartani addig. Minden esetre ha Bálor harcképes lesz január végére, a Rumble egyik legnagyobb esélyeseként beszélhetünk róla.

Bízzunk a legjobbakban, és hogy mihamarabb visszatérhet mert a RAW-nak szüksége van rá.

Reklámok

Remek ütemben halad Finn Bálor rehabilitációja, megkezdték tervezni a visszatérést” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. fura, mivel a rawn van lesnar papa, biztos öve lesz, én szívesebben néznék egy demon vs beast meccset, de KO.. 🙂 na mindegy, gyere hamar demon king 🙂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s