Trish Stratus visszatért volna Asuka ellen, de a gyermekáldás közbeszólt

trish-stratus

Több külföldi hírforrás is arról számolt be az elmúlt két napban, hogy a WWE eredetileg Trish Stratus-t akarta visszahozni egy mérkőzésre Asuka ellen a novemberi TakeOver: Toronto-ra. Ez végül meghiúsult, miután a közelmúltban kiderült, Trish gyermeket vár.

Az immár 40 esztendős hölgy nagyon szép karriert futott be a WWE-ben, ahol hétszer volt képes elhódítani a Női bajnoki címet.

trish-stratus-wwe
A Női birkózás egyik meghatározó alakja volt Trish, mindent egybevetve pedig megilleti a legenda jelző

A kérdésre, hogy miért pont Ő tért volna vissza, nagyon egyszerű a válasz. Trish kanadai születésű, és jelenleg is Kanadában, egész pontosan a TakeOver helyszínén Torontóban él, ami az NXT PPV eseménye szempontjából nagyon nézőcsalogató lett volna. Persze ettől függetlenül sem kell kétségbeesni Triple H-nek, hiszen telt ház várható “gyermekei” műsora alatt.

Az elmúlt években számtalanszor röppentek fel pletykák Trish visszatérésével kapcsolatban, ami még egy utolsó csatát foglalt volna magába. Ehhez, talán nem meglepő módon a Roster mindegyik hölgy tagja asszisztált volna, mint ellenfél. Ez a bizonyos utolsó meccs az utóbbi hónapokban nagyon is terítéken volt, s mint fentebb említettem Ő tért volna vissza Asuka ellen, ám a hasában növekvő kis lélek minden tervet felülírt. Amint a WWE tudomására jutott az örömhír, kapcsolatban léptek Mickie James-el, aki készségesen állt korábbi munkaadója rendelkezésére, így mondhatjuk, hogy az Ő visszatérése egyfajta B Terv, de ez messze nem azt jelenti, hogy rosszul fogunk járni vele.

A TakeOver már most nagyon pikánsnak ígérkezik, hiszen az Asuka kontra James csata mellett kiderül, hogy ki lesz a második Dusty Rhodes Tag Team Classic győztese, Bobby Roode egyéni küzdelmet vív Tye “Perfect 10” Dillinger ellen, a show Headliner mérkőzésén pedig Shinsuke Nakamura megvédi az NXT bajnoki címet Samoa Joe ellen.

Reklámok

Trish Stratus visszatért volna Asuka ellen, de a gyermekáldás közbeszólt” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s