Balhé Chile-ben: Félbe kellett szakítani Seth Rollins találkozóját a rajongókkal

102_sd_05242016ej_0477-6450248904debf378c344d9f2ce154a9

Már az első pillanatától érezhető volt, hogy nem egy szokványos eseményre érkeztek a RAW szupersztárjai. A Chile-i Santiago elképesztő szeretettel, ovációval és lelkesedéssel fogadta a birkózókat, akik évente egyszer látogatnak el hozzájuk. Szerdán és Csütörtökön is Santiago, azon belül is a Movistar aréna adott otthont a Live Event-nek, tegnap pedig eleget tettek a szokásos médiamegjelenésnek, valamint a rajongói találkozónak azok, akiket előzetesen meghirdetett a szervezet. Utóbbira volt hivatalos Seth Rollins, de biztosan nem ez lesz élete legszebb emléke.

Seth tegnap délután a Ripley Costanera Center Mall-ban jelent meg, hogy találkozzon a rajongókkal, akik egyébként istenként éltették őt az előző esti műsoron. Igen ám, de ezt a bizonyos találkozót tíz perccel azután kénytelenek voltak beszüntetni, hogy elkezdődött. Történt ugyanis, hogy az amúgy is szép számmal megjelenő és nem mellékesen emberi módon viselkedő szurkolókhoz még több ( kevésbé emberi módon viselkedő ) érkezett, pontosabban rohamozta meg a helységet. Természetesen Rollins-t azonnal elvitték onnan attól függetlenül, hogy ez a rengeteg ember mind miatta érkezett, ugyanakkor nem kockáztathatták a szupersztár testi épségét. És hogy mi történt ezután? Íme:

Az incidensben senki sem sérült meg, egyedül a hely tulajának fájhat a feje az okozott károk miatt. Rollins a tegnapi főmérkőzést követően mikrofont ragadott és megköszönte ezt a két fantasztikus napot az egész csapat nevében, valamint a legjobb közönségként jellemezte a Chilei-t. Kérdés mit értettek mindebből a helyszínen lévők, mert végig éltették Seth-et, miközben beszélt.

cui3klqxyaabcqt
A tegnap esti show záró pillanatai

Ma átteszik székhelyüket Peru-ba, este pedig a főváros, vagyis Lima ad otthont a turné harmadik állomásának.

Reklámok

Balhé Chile-ben: Félbe kellett szakítani Seth Rollins találkozóját a rajongókkal” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. OFF: Szinte hivatalossá vált Goldberg visszatérése. Már nyilatkozott róla az ESPN-en, és Haymon is kommentálta. Survivor Series-re elvileg Lesnar vs. Goldberg lesz.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s