6 comments on “Triple Threat a Cellában?

 1. Rég imádták ennyire Jerricot mint mostanság.Az egyik legjobb heel aki valaha ringbe lépett.Ő egy igazi jelenség,aki nem azért van itt h 16 x os bajnok legyen..hanem azért h segítsen a feltörekvő fiataloknak,azzal h jobbol nekik sokat veszít,közben szórakoztat minket,jól érzi magát ls szarik bele az egészbe.Azt csinálja amit szeret,ami az élete!
  HOF nem vitás.Remélem még sokáig láthatom itt.Simán összejöhetett volna neki meg ko nak egy tt öv,ők simán eladhatóak lettek volna bajnokokként ez lehetett volna az utolsó öve! és a 3 trombitás fattyú mehetett volna a kukába..kár h igy alakult..de mindegy,örüljünk annak ami van.

  Kedvelik 1 személy

 2. Mi az a “fozzy”? (Nem kérhetnénk – én mint aki kevésbé követi az összes hírt, vátlozást – hogy apró, keretes magyarázatokat kaphassunk ilyen hírekhez ? 🙂 /felvéve, hogy lehetséges és nem túl nagy fáradtság/

  Személyesen nem kedvelem Y2J-t, (egyszerűen csak nem szimpatikus) de egy élő legenda ő is, lévén nagyon rég az “üzletben van”. A munkássága pedig ritka konzisztens, a mozdulatai pedig mindig pontosak. Mind régen, mind most élvezetesek a meccsei, ráadásul jó a promó képessége is – szvsz.

  Kedvelés

  • Jerichot 2010 óta nem érdekli a wwe.
   Azért tért vissza,hogy segítsen a fiatalokat felfuttatni.
   Ritka jó előadó,azok közé tartozik,akiket heel és faceként is 100%-osan el lehet adni,remek teljesítményt nyújt a ringben,senki nem mondaná meg hogy már 45 éves.
   Azért reméltem hogy még kap egy búcsú övet,de hát már majdnem egy éve full timeban van tv-s adásokon,de nem kapott semmit,ami azt jelenti hogy már nem is fog.
   Ez van neki ez már csak a szórakoztatásról szól,de azért örülök,hogy kapott egy kis pusht az utóbbi néhány hónapban.

   Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s