12 comments on “Reigns versus Strowman hamarosan?

 1. Én nem utálom annyira Reignst, mint a többség, de ez valami istentelenül ratyi meccs lenne Strowmannel. Braun még Roman-nél is kevesebb mozdulatot tud, ráadásul Reigns a méretéhez képest nem túl erős (plusz a műtét), ezért kb semmilyen mozdulatot nem tudna megcsinálni rajta.

  Egyébként nem Roman-nel meccselt Strowman már a Rawn, amikor a közönség vadul “boring”-ozott? Azt hiszem azután tüntették el Strowmant az egyéni meccsekből, mert ő sem csinált semmit, csak 5-10 percen keresztül markolászta hátulról Roman nyakát/vállát és meresztgette a szemeit.

  Kedvelés

  • De de ez így volt nagyon nem tudtak egymással semmit kezdeni. Mikor bejött a Családba is ügyeltek rá hogy ne nagyon menjen RR ellen csak tarolja le.

   Kedvelés

 2. Hát akkor ezért jött fel a SWAFT??? Vince papa nem tudja mi jó az üzletnek!! Nekik már rég a TT címmel kéne a vállukon be jöniük Hétről Hétre és nem itt szerencsétlenkedni egy Primo és Epico ellen. Visszatérve nem kéne őket ennyire szétszedni ha ennyire erőltetni szeretnék Cass-t övre Enzo maradhatna mellete hogy promozon nekik úgy mint Heyman Lesnarnak.

  Kedvelés

 3. A gólem idővel lehetett volna igazi pusztító heel mint,mint a nagy elődök,Kane,show,lesnar stb de hamar elszúrták a karakterét,bár ő is tehet rola,mert cirkuszba való nem a ringbe,Anno védtem 2-3-4x de amit művelt többször is..kritikán aluli,mozgásképtelen szörnyeteg,egy benga állat,nem pankrátor.
  Jó h kikerült a családból,rendesen lehúzta őket,egyénibe meg no name kis senkiket ver,jobbereket,mert legutóbb többre érdemes maszkos törpét..menjen kentazr ellen,ugy se nyer,,,kentaurral temetik az övet..

  Kedvelés

 4. Vétek lenne szétszedni Enzot és Casst.
  A közönség egyenlőre kajálja,de ha szólózni kezdene hamar nyilvánvalóvá válna,hogy nagyon gyenge a mikrofonnal,és nagyon kevés az amit a ringben mutat.
  Enzoval pedig szórakoztató kis csapatot alkot,ha szétszedik jobban fogják utálni,mint Romant.

  Kedvelés

  • Pont ezért!!! Sajnos!!!! Talán ez az ötlet hogy ne csak RR -t utálják!!! Inkább elk..rnak mindent, csak RR maradjon pozitív és kedveljék. De ez nem fog menni. Még Rusevet is éltették ellene.

   Kedvelés

  • Tetszik vagy sem, de előbb-utóbb szét fogják őket választani. De még semmi sem biztos.

   Kedvelés

   • Ez miért olyan biztos?
    Nem lenne okos húzás,Cass bajnok alkat meg minden,de ő meg roman egy meccsen,kb elunnám az életem,még nála is kevesebbet tud.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s