Sasha és Bayley csak mellékszereplők?

Az utóbbi hetekben a RAW női részlege Sasha Banks, Bayley és Charlotte körül forgott, ám nem szabad megfeledkezni Dana Brooke-ról sem, aki nagy eséllyel az igazi szereplője a jelenlegi történetszálnak. Charlotte elfordult Danatól, aki továbbra is próbál hozzá alkalmazkodni, ennek viszont mindannyian tudjuk mi lesz a vége: Dana kitör magából, és elpusztít mindenkit. Az igazi célpontja a régebbi mentora, Charlotte lesz nagy valószínűséggel, és az is megeshet, hogy Sasha és Bayley el fog törpülni mellettük – amire valljuk be, kevés az esély.

sasha-bayley-620x350

A WWE színfalai mögött Danára a “női Roman Reigns-ként” tekintenek a kinézete miatt, és efféle történetet is szeretnének neki adni: kitörni a többiek közül, és megnyerni az általa áhított címet. A Charlotte-Dana történetszál már egy ideje épül, és valószínűleg nem is fogják a kukába dobni. Talán Sasha és Bayley árán, de hamarosan összecsapnak – meglehet hogy hamarabb mint gondolnánk. Több kérdés is fennáll: Vajon a RAW Női címért lesz-e a mérkőzés? Megéri-e akkora starpower-el bíró embereket beáldozni ennek érdekében mint Bayley és Sasha? Esetleg már ilyen korán elkezdenék felvezetni a Sasha vs Bayley meccset a WrestleManiára? Az elkövetkezendő hetekben ez valószínűleg kiderül, bármi is történjék, a WWE valószínűleg ismét egy hatalmas baklövést fog elkövetni.

Reklámok

Sasha és Bayley csak mellékszereplők?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Valszeg Sasha fogja megnyerni az övet, valszeg Dana Charlotte ellen fog fordulni és emiatt fog veszíteni és egy kisebb viszály lesz kettöjük közül. remélem nem Danara építkeznek me nemhogy rühellem e mellé meg semmi tehetsége sincs. A gond hogy jelenleg rawban hiány van és lehetséges hogy már most megfogják lépni a Sasha vs Bayley, ha nem akkor lehetséges hogy bedobják a legnagyobb tehetségtelent Nia Jaxet és Bayleyt egy pár hétre kivonja a forgalomból.
  Jelenleg a woman szekcióban nekemis a smackdown tetszik jelenleg, lehet csak azért mert valahogy nxt-ben ezt már láttam ami most a rawon van és a smackdown az kicsit új most nekem. Na meg Bliss is rátesz egy lapáttal amiért azt szeretem 😀

  Kedvelik 1 személy

  • igen, Nia után kb Dana a legtehetségtelenebb szerintem is…. Nem kellene rá építeni egy gyors Sarolta feudon kívül semmit….

   Kedvelés

 2. Nos a női Utak viszályosak, ha két brand alapján nézem, az SD jobban tetszik, (Bliss miatt:$) de ott már viszont tisztán látható a történet, Alexa megszerzi az övet a FEUD végén, és a kihívója a Carmela vs Bella közül lesz, aki mint szerintem 100000% h Nikki, lesz, és abból is Nikki fog kijönni győztesen, vagyis én ezt látom a kékeknél, na most a vörösök: szerintem Danaba felesleges lesz energiát ölni, NŐI roman reigns, mit várnak? ugyan úgy fogja fogadni a közönség, csődként, viszont a Hugger meg a Boss WM meccsét még korai felvezetni, lesz csata piggy meg a nature girl között de szerintem nem övért… 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s