Hivatalos: Cody Rhodes a TNA-ben!

cody-rhodesÚjabb nagy hal akadt a TNA horgára. Azt egyelőre nem tudni, hogy hosszabb, vagy rövid távúbb-e a megállapodás, mindenesetre ami tény – Cody Rhodes hamarosan belép a WWE “riválisának” ringjébe. Az Impact Wrestling hivatalos facebook oldala osztott ma meg egy stílusosra sikerült promó videót, amiben bejelentésre került a korábbi WWE szupersztár érkezése.

Miután nem sikerült megegyezni a WWE-vel a névhasználat kapcsán, az említett videóban csak Cody-ként van hirdetve az október 2-án megrendezésre kerülő Bound For Glory eseményre. A TNA egyébiránt múlt héten jelentette be Cody feleségének leigazolását, aki mint ismeretes a WWE korábbi felkonferálója, Eden Stiles.

Reklámok

Hivatalos: Cody Rhodes a TNA-ben!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. TJ alaphangon is csak harmadik számú esélyes volt. Az meg, hogy megnyerte voltaképp annak köszönhető, hogy sem Sabre, sem Ibushi nem írta alá a szerződést a folytatáshoz. Persze teljesen megérdemelte a végső győzelmet, de ha mondjuk Ibushi aláír – akkor behúzta volna a versenyt.

    Kedvelés

  2. Nos a wwe-nek nem volt nagy veszteség. Őszintén Cody már régen megragadt egy szinten. És lehet mondani hogy a wwe hibája de szerintem nem. Daniel Bryan is volt ezen a szinten pl a team hell no-val. Hogyan tört fel megint? Elkezdett új mozdulatokat gyártani és a közönség egyre jobban megszerette. Bár az is igaz hogy ez a Star dust jó nagy baklövés volt. Na de wwe ügyes volt tudta hogy kell egy Cody nekik ezért nyerették meg TJ Perkinsel a cwc övet. Ő jelenleg az aki átfogja venni a helyét csak ő még e mellé 18 éves é az egyik legtehetségesebb pankrátor jelenleg.Hatalmas jövőt sorsolok neki.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s