Matt Hardy visszatér a WWE-be?

2010-ben volt utoljára látható a sportszórakoztatás legnagyobb szervezeténél Hardy, aki azóta a TNA-ben vitézkedik. A bajnoki címig is eljutó Matt iránt úgy hírlik, hogy komoly érdeklődést mutat a WWE, pontosabban egy személy.

watch-broken-matt-hardy-continue-1000x600-1474542237-800
Jelenleg használt karaktere keltette fel a WWE érdeklődését?

A Wrestling Observer jelentése szerint Triple H erőteljesen érdeklődik Hardy leszerződtetése iránt. És ha Hunter akar valamit, akkor az általában meg is valósul. Matt szerződése a hírek szerint jövő tavasszal jár le a TNA-nél. Kérdés, hogy a WWE tesz-e egyáltalán ajánlatot a szupersztárnak, Hardy vajon mennyire hajlana a visszatérésére, és hogy mit gondol a TNA-s pályafutásáról – maradt-e még elvarratlan szál, vagy beteljesületlen célkitűzés.

Természetesen ha Matt a téma, akarva akaratlanul felmerül testvére Jeff neve is mint esetleges visszatérő, de erről egyelőre semmit sem hallani. Vele kapcsolatban csak annyi bizonyos, hogy a WWE-nél akarja lezárni pályafutását – egy Hell in a Cell küzdelemben The Undertaker ellen. A szervezet és a meccstípus összejöhet, a személy már annál kevésbé.

Reklámok

Matt Hardy visszatér a WWE-be?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. A Hardy Boyz élő legendák, akárcsak a Taker’ maga. Örülnék, ha láthatnám őket a wwe rosterével, de sajnos attól tartok ez is csak sztori marad, mint CM Punk visszatérése (pedig jó nagy űrt hagyott maga mögött… )

  Kedvelés

  • Nem lenne jó ha visszatérnének egy részt azért mert a NYÚ Déjnek jobbolnának mint a Dudley Boys vagy épp a Club vagy épp a SWAFT és még sorolhatnám, Legendák ennél sokkal többet érnek!!

   Kedvelés

 2. A halott embernél nincs nagyobb skalp..ennyi.Jó lenne ha a tesók visszatérnének,de jobbolnának csak bálorkának,júdásnak,kentaurnak mint MINDENKI..igy inkább ne is jönnek vissza.

  Viszont a tt vonalnak és az öveknek rég nem látott rangot adnának.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s