11 comments on “Rusev több hétig távol, Reigns ezzel a címmeccsben?

 1. rusev nyaral,és senki más nincs rajta kívül akivel meccselhetne,feudolhatna ez a szerencsétlen lóember?
  Csak és kizárólag,mindig,minden egyes alkalommal,csak a főöv körül ólálkodhat?
  pffff szánalmas
  Neki kéne Cezroval vagy hipóval bohóckodnia 7 meccsen át,addig is távol van a város zajától…legalább pár hónapig,de neeeeeeeeeem.
  Bajnok szerencsére nem lesz,mert lesz ko vs júdás feud,de hunterrel is akarják.feudolni júdást. ergo eltávolodik az övtől,na és akkor ki marad ott ko val szemben?Na ki?
  Senki nem tudja?Szabad a gizda gazda?hát a lóember…ki más…
  Feudohatna Jerichoval is simán,vagy bárkivel,de nem…
  Mindegy,az most már biztos,h amikor visszajön a hordó rusev,bukja az övet a lóember javára…
  Csak így tovább wwe

  Kedvelés

  • Minek feudolna velük mikor megverte már őket, neki csak rollinsal lnne ügye de ki fognak békülni. Irigy vagy rá mert az embered senkit nem érdekel, amióta elosztották az embereket szinte meccsük nincs(wyatt csürhe), csak a dagadt faszfejnek aki elé 20 kgsokat raknak. A lóember még mindig jobb mint te meg a csürhéd, küldhetnél nekik kicsit borotvát, mert elég hajléktalanok…

   Kedvelés

   • Szerintem Reigns kb egy szinten van ezzel a Strowmannel, mert egyiküknek sincs inringje. Pont beleillene a családba Reigns is. Nem emelkedne ki onnan egy cseppet sem.

    Kedvelés

 2. Odaadnám neki az usa övet, romannek most hagynia kéne az owens rollins párharcot, nem kell az ő a nagy kedvencem a shield óta, elbaszták a utját de már mindegy, royal a kentaur mindig is több lesz mint a csöves family, most is nyert cenaval, wyatt nem tud semmit csak pofázni, egyedül harcolni meg nem tud. Sokat drogozik a pali azért hiszi magát istennek, remélem csak kibékülnek rollinsal, ambrose nem számit.

  Kedvelés

  • Te Siso, te ugyanolyan elvakult vagy, mint ROYAL, de még abban is hasonlítotok, hogy mindketten tévúton jártok azzal, hogy azt hiszitek, hogy a favoritotok tehetséges. 🙂
   Pedig nem… Reigns ugyanolyan tré, mint Wyatt, meg Harper és Strowman.

   Kedvelés

   • Nem droggal és nem is fűvel kapták el. Egy serkentőszerrel, amit egyetemisták szoktak nyomni, hogy mentálisabban frissek maradjanak. Kb. ártalmatlan szer. A sok utazás és fellépés miatt szedte.

    Kedvelés

    • “egyetemisták szoktak nyomni, hogy mentálisabban frissek maradjanak. Kb. ártalmatlan szer. ”

     Nem ártalmatlan. Aderall-nak hívják, ADHD (figyelem zavarosok) mentális betegeknek írják fel. Néhány használat után lehet hozzászokni. Jelenleg az e-sportokban használják leginkább. Mind minden vény köteles gyógyászati termék, ez is csak ellenőrzötten veszélytelen (vagy kevésbé veszélyes). Főként, hogy a legtöbben 4-16x adagban szedik… érdemes rákeresni az “e-sport and aderall” címszavakra…

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s