4 comments on “Seth Rollins megmentette Roman Reigns-t

 1. Szerintem még nem döntötték el véglegesen a face turnt. Gyanús, hogy még mindig Romant tesztelik, és Seth csak akkor lesz top face, ha végre Romanról végleg letesznek. Pl simán el tudom képzelni, hogy a jövő heti KO-Reings meccsnek még nem is döntötték el az eredményét, és ha a közönség nem utálja ki teljesen Romant, lehet ez még triple threat.

  Viszont Seth-tel valamit kezdeni kellene, mert ez a jelenlegi “nagyon dühös vagyok” image talán az egyetlen, amit Reigns-nek sokkal jobban állna. A legvalószínűbb egy újabb HHH beavatkozás a ppv-n, ami után jön a végleges face turn, addig meg tesztelik a reakciókat.

  Kedvelés

  • Én máshogy látom. Szerintem itt már Roman heel turnjét is tesztelik. És ha valamit már néznez emnyire, akkor az már egy jó jel, mert foglalkoznak vele.

   Jelen esetben szerintem Rollins face turnje még nem érett be. Ennyi. Már Stephanie ellen fordult, már heel ellenfeleket kap. A TV szemszögéből már bal fent kezdi a meccseit, viszont még a beszéde, cselekedetei, ringes “aljaskodásai”, alázásai még heelesek.

   Egyik adásról a másikra nem lehet egy sátánból angyal. Ha minden turnt megfigyeltek, észrevehetitek, hogy többnyire mindnek kellett 2-3, de akár egy hónap “beérés”. Pl. Shield, Orton, Delrio, Miz, Sheamus (2012), stb.

   Kedvelés

 2. Én még mindig nem látom az egyértelmű Rollins Face-turnt. Épp azért tették ezt dark segmentbe, hogy lássák, hogy reagál a közönség. Rollinst nem lehet ennyire gyorsan és hirtelen face-szé tenni.

  Kedvelés

  • Még átmenetbe van. Ezt hallani a nézői reakciókból is. Már a gyerekek is cheerelik meg tisztább a cheer mint volt. Még mindig nem face de már nem is heel

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s