Ott lesz a RAW-n Triple H?

20160829_raw_vid_hhh--ae77b431db0d1c7f98fdfd5f26553af6.0.0Akiket lázba hoz Triple H és Seth Rollins viszálya, biztosan nagy várakozással tekintenek The Game magyarázata elé, hogy miért is fordított hátat egykori kegyeltjének. Jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, hogy erre a bizonyos magyarázatra még várni kell – ugyanis Hunter nem lesz jelen a hétfő esti adáson.

Ezzel talán az Owens kontra Rollins (amennyiben ez lesz) mérkőzésnek hagynak teret, ami a szeptember 25-én esedékes Clash of Champions-on jöhet létre.
A CageSide csepegtetett némi információt The Game hétfői visszatéréséről, aminek oka egyáltalán nem meglepő. Előbb, vagy utóbb bekövetkezett volna a Seth Rollins elleni “támadás”, de Finn Bálor sérülése minden tervet felülírt, így a Cerebral Assasin-nak is hamarabb kellett színre lépni a tervezettnél.

Ami pedig Seth Rollins-t illeti – helyszíni beszámolók szerint már mutatott némi ízelítőt Face karakteréből a keddi SmackDown Dark mérkőzésén, ahol is Bray Wyatt társa volt egy Roman Reigns, valamint John Cena elleni küzdelemben.

Reklámok

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s