Sting: Van még egy befejezetlen ügyem! – visszatér az Ikon?

Sting-Reportedly-Announcing-Retirement-at-WWE-Hall-of-Fame-2016A Legends with JBL legutóbbi kiadásának vendége nem más volt, mint a Hall of Fame-be idén beavatott, Sting. A beszélgetés során, JBL kihúzta Sting-ből azokat a mondatokat, amik hallatán sok wrestling rajongó lázba jött. De vajon van-e bármi realitás is ezen kijelentésekben?

Ahogyan Sting fogalmazott – befejezetlen ügye van a bizniszben. Egy olyan mérkőzés, amit minden rajongó látni akar, s amire álommérkőzésként tekintenek. Csatába akar indulni még egyszer utoljára, hogy megmérkőzzön The Undertaker-rel, aki az ipar emblematikus figurája. Részben emiatt a csata miatt nem került még sor arra a bizonyos nyakműtétre, amire tavaly ősz óta szüksége lenne. Mint mondta, ha ez megtörténne – onnantól fikarcnyi esélye sem maradna a ringbe lépésre.

Érdekes lehet elgondolkodni rajta, hogy amennyiben Sting nem sérül meg a tavalyi Night of Champions-on – láthattuk-e volna ezt a mérkőzést az idei WrestleMania-n? A szomorú valóság minden esetre az, hogy ez a bizonyos álommérkőzés, a szó legszorosabb értelmében álom marad, minden bizonnyal.

Reklámok

Sting: Van még egy befejezetlen ügyem! – visszatér az Ikon?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szerintem jobb hogy nem jön létre az a bizonyos mérkőzés.. Nem azért, elismerem hogy mindketten halhatatlanok, legendák, de mindketten olyan helyzetben vannak (főleg ha a WM-en lenne), hogy NEM kaphatnak ki, Sting mióta WWE-s lett, azóta egy meccset sem nyert meg, Undertaker meg nem hinném hogy kétszer is kikapna a WM-en, szóval..

    Kedvelés

  2. Kár volt a TNA-ra pazarolni azt a tízen akárhány évet, ha átjön a WWE-hez akkor ez a meccs már nem csak álom lenne. + 100x nagyobb legenda lehetett volna mint ma (hozzáteszem amit elért elképesztő és, hogy még mindig nyomni akarja az példaértékű) Hiába aki pankrátor az haláláig az is marad 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s