Sasha Banks a RAW-n?

PHILADELPHIA, PA - JUNE 03:  WWE's Sasha Banks on Day 2 of Wizard World Comic Con Philadelphia 2016  held at Pennsylvania Convention Center on June 3, 2016 in Philadelphia, Pennsylvania.  (Photo by Albert L. Ortega/WireImage)

Sasha Banks a mai RAW helyszínén – Houstonban tartózkodik, ahol is eleget tett az ilyenkor szokásos média megjelenésnek. A Bo$$ a Rod Ryan show vendége volt, amiben a ma esti RAW-t promótálta. Scott Stamford Twitter bejegyzéséből pedig arra lehet következtetni, hogy a PreShow-ban biztosan feltűnik a korábbi Női bajnok.

Az adás már jóval megkérdőjelezhetőbb, hiszen jelenleg a Bayley kontra Charlotte csata van kibontakozóban, s ennél fogva nem biztos, hogy jó döntésnek bizonyulna Sasha bevetése bármilyen formában.

Mint korábban kiderült, Banks-nek nem lesz szüksége műtéti beavatkozásra hátproblémái miatt, így akár a vártnál korábban is visszatérhet. Valószínűbb, hogy csak a backstage-ből fogja figyelni az eseményeket, bár egy sima média megjelenés miatt nem biztos, hogy Houstonba utaztatták volna Őt.

Reklámok

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s