Hiába szenvedett vereséget vasárnap, és voltaképp ért ezzel véget egy korszak – továbbra is számos olyan pankrátor áll készenlétben, aki John Cena ellen szeretne bizonyítani. Nem csoda, hisz az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb alakjáról beszélünk, s akinek tiszta legyőzése olyan ritka, mint a fehér olló. Van azonban valaki, aki úgy gondolja meg tudná ismételni azt, amit korábban Daniel Bryan, Brock Lesnar, és nem utolsó sorban AJ Styles. A szóban forgó szupersztár nem más, mint aki történelmet írt szombat este Brooklynban.



Shinsuke Nakamura bejelentkezett. Azok után, hogy első Japán szupersztárként nyert Major bajnoki címet a WWE-ben, Shinsuke már távlati dolgokat szövöget, melyeknek központi szereplője a tizenötszörös világbajnok, John Cena.

john-cena-nakamura-1472069710-800

Mr. King of Strong Style nem kertelt, amikor a Sports Illustrated.com-nak adott interjút. Állítása szerint John Cena-val akar megküzdeni a WrestleMania 33-on, 2017. április 2-án Orlandoban. Nagy esélyként, és természetesen hatalmas megtiszteltetésként tekint erre az összecsapásra, ami egyelőre igen erősen csak elméleti szinten mozog. Azt nem tudjuk, hogy NXT bajnoki uralkodása meddig fog tartani, de jó esély mutatkozik rá, hogy a következő WrestleMania-n már a Main Roster-ben csendül fel a Rising Sun.

Összejöhet szerintetek a John Cena kontra Shinsuke Nakamura mérkőzés?