John Cena befejezte?

john-cena-summerslam-1471849553-800John Cena az este legjobbnak kikiáltott mérkőzésén maradt alul AJ Styles-al szemben a vasárnapi SummerSlam-en. A csata végén, Cena levette karpántját, megcsókolta, majd lehelyezte a ring közepére. De mit akart ezzel sugallni a Cenation Vezetője?

Cena a múltheti Talking Smack-ben (SmackDown levezető műsor) azt mondta, hogy készen áll átadni a staféta botot valakinek, aki a jövőben képes lesz hosszútávon is kimagasló teljesítményt produkálni. Ez is megerősítette már a korábbi híreket, melyek szerint John már nem Full Timeban dolgozik a szervezetnél. A Live Event-eken sem olyan rendszerességgel lép fel, mint korábban, most pedig várhatóan a heti adásokról is távol lesz egy jó darabig, hiszen hamarosan megkezdődik az American Grit második évadának forgatása.Visszatérve a SummerSlam jelenthez. Azokban a pillanatokban Cena pontosan azt akarta kifejezni, hogy véget ért az elmúlt tizennégy év abból a szempontból, hogy Ő van a középpontban, s hogy neki kell a hátán vinni a céget. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem tér vissza, pusztán már nem lesz “Cena központú” a WWE. A következőkben több időt tölthet pihenéssel, valamint egyéb olyan elfoglaltsággal, amire az elmúlt másfél évtizedben nem nagyon volt lehetősége. Azt egyelőre nem tudni, hogy a tizenötszörös világbajnok ott lesz-e a ma esti SmackDown-on. Hirdetve van az eseményre, majd meglátjuk. Mindazonáltal ott volt a tegnapi RAW Dark mérkőzésében, ahol Dean Ambrose-al az oldalán győzték le Seth Rollins, illetve AJ Styles duóját.

Reklámok

John Cena befejezte?” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Ez nem egy meglepő hír, nem csak azért, mert egy ideje már kering a pletyka, hogy part-timer-be kerül, de ha megnézzük Kurt Angle-t – akit bizony Cena váltott anno – akkor pontosan azonos utat járt be. Ő is egy limitált finisherrel rendelkező atélta volt, azonos karakter. Ugyan azon programmal, záróévként: kihívási lehetőség bárkinek… ismerős?

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s