28 comments on “Dean Ambrose-nak gondot okozhat a felelőtlen kijelentése?

 1. Az lenne a kérésem/kérdésem hogy amikor kommentelek és ott kiírja hogy mikor küldtem az az idő egy órával korábban van?! Azt előre lehetne pattintani ?

  Kedvelés

 2. Mi a baj azzal hogy megmondta a frankót?? Lesnar kajak bejön nyer ,Heyman pofázik helyette és ennyi.. meg se mozgatja magát konkrétan ő is 2 mozdulatos ember mint Cena kb.. 😀 eddig bírtam de egyre jobban bebizonyítja hogy valóban lusta és bírom mindig visszajön h ő övet akar és lám bármi selejtező nélkül már mehet is érte.. ezt hogyan?!

  Kedvelés

    • Hogy máshogy van akkor ? Semmit nem csinál, utoljára a 30. WM-en harcolt normálisan talán azóta meg csak a “városkájába” dobálgatja az embereket…. Persze lehet hogy valakinek ez tetszik meg szórakoztatónak találja, én személy szerint nem, az elején még jó volt nézni 1-2x meg a pólói jól fogynak és ennyi… bár remélem Orton rábírja majd a normális meccsre mert ha megint olyan lesz amit eddig produkált akkor ezt már nem tudja a UCF-re fogni.

     Kedvelés

     • Semmit nem csinál? Tényleg? Az biztos, hogy nagy az isten állatkertje, de most már tudjuk azt is, hogy kicsi a kerítés….
      Cena kb. 10 éve a hátán viszi a céget, ha neked ez semmi akkor sajnálnállak.
      Szerintem te nem is láttad egy meccsét sem a 30. WrestleMania óta…
      In ring tudásával semmi probléma most a new era-ban térhet el esetleg, de az is csak a sok indy szupersztár miatt van. (Zárójelben jegyzem meg, hogy Stone Cold fele ennyi in ring-el érte el a legnagyobb eredményeit.)

      Kedvelés

     • Lunatic, Nem Cenaról beszélek! Hanem Lesnarról, és ahogy elnézem a felettem lévő kommentek is Brockot említik, akkor nem tudom hogy hogy jön ide Cena….

      Kedvelik 1 személy

     • Nézd meg jobban akkor. Amúgy azért gondoltam, hogy Cena-ról beszélsz, mert azzal fejeztem be a mondatom, hogy “ez nem, így van” te pedig azzal kezdted, hogy “hogy máshogy van akkor”.

      Kedvelés

 3. Aha, rendben akkor ha a WM-en azért nem meccselt rendesen mert… A SummerSlamen akkor semmi nem tudja vissza fogni remélem !? Tegye oda magát és nőjön fel a karakteréhez ne Suplex City első embere legyen hanem a Beast a Conquer akinek Heyman mondja és tartja magát…
  Deannek meg legyen elég egy ejnye bejnye ne már ezért elvenni tőle az övet mert megmondta a frankót, igaz nem volt jó ötlet ezt így benyögni így xd de tudják hogy Dean vereséggel csak a pénztárcájuknak fog fájni, azt meg mindenki szereti szóval…

  Kedvelés

  • Akarnak egy békuci aj feudot,ami kitesz vagy 3 hónapot,szal nem veszik el tőle az övet,ha még is,akkor az őket minősíti..Ergo a wwe univerzumban senki nem nyilatkozhat őszintén,senkinek nem lehet önálló gondolata,mert irgum burgum lesz a vége,és öv elvétel,szopóág és miegymás..Korrekt.

   wwe
   akkor
   most
   örökké
   ….

   Kedvelés

  • Akkor a gyengébbek kedvéért..Bármit írok leszavaznak,mert csak ezért járnak ide.
   Ha 1 pontot írok csak vagy ha egy tartalmas véleményt ugyan úgy leszavaznak,ami szánalmas,de engem szórakoztat.

   Kedvelés

   • Ne hidd magad ennyire fontosnak sőt semennyire…
    Ide adásokat, cikkeket olvasni járnak.
    Ez miért lenne szánalmas?
    A szánalmas kommenteket leszavazzák, ha értelmes dolgokat írnál vakószínű nem csak magadnak kéne like-olni a kommenteidet…

    Kedvelés

    • Az lehet, hogy tartalmasat írsz, de az biztos, hogy nem értelmes…
     Amúgy én szoktam PPV-khez vagy akkár adásokhoz is írni szóval ne zavarjon. Lényeg, hogy tisztába vagy vele.
     Áhhh nem szoktál magadnak like-olni csak kirakod a kommentet senki nem látja még, de már van rajta like…

     Kedvelés

   • “Kedves” Royal.

    Nem mindig vagyok egy véleményen veled, sőt a stílusod sem igazán kedvelem……. de ez az én egyéni véleményem. Viszont amit írtál- bár Lesnar rajongó vagyok-tökéletes igazad van. Nem azonos mértékben billen a mérleg nyelve WWE en belűl. Bár Lesnar huzó név, de ha őt nem akkor a többieket sem kellene büntetni. Vagy nem ilyen mértékben.

    Kedvelés

 4. A “rutinszerűen ellenőrzéseket csinál,bukott elpatronka,az asszonykája is..de lesnar..na ő nem,mert ő érinthetetlen..” -ra volt hivatalos WWE közlemény, miszerint a part-timer-ekre nem vonatkozik a “wellness” politikája.

  Kedvelés

  • Ha lesnar embert ölne,abból is kimosnák,mert ő a nagy lesnar..aki kokszolhat kedvére,mert nincs következménye..

   Kedvelés

 5. Egy ilyen kijelentést tenni..még ha igaz is.lesnar az aduász jelenleg a wwe ben anyagilag és nem szabad őt mocskolni,nem szabad rá mondnai semmit,még ha igaz,akkor sem..
  békuci is miért nem nyelte le?Már rég túl van a wm en,bajnok,örüljön neki.És emiatt lehet bukja az övet??

  A wwe sorban eltilt mindenkit,mert rutinszerűen ellenőrzéseket csinál,bukott elpatronka,az asszonykája is..de lesnar..na ő nem,mert ő érinthetetlen..Amíg ekkora különbségek vannak addig nem lesz itt változás.Most úgy állunk,hogy van a roster,1-2 kiemelkedő baby face és lesnar..aki bármit megtehet..A wwe szégyene egyre nagyobb és hol van még a vége..

  Kedvelés

  • Sziasztok.
   Kedves Royal. Kedvelem Lesnart, (de nem kedvelem a stilusod, de ez egyéni vélemény Tőlem) viszont sajnos most kénytelen vagyok igazat adni Neked. Tényleg gáz a sok kizárás és az óriási kivételezés. Nem mintha ilyen alapon nem lehetne kizárni minimumi a fél brigádot. De természetes hogy soha, de SOHA senki NEM használ semmi TILTOTT SZERT.
   Természetes hogy vannak kivételek a sportszórakoztatás világában akiktől elnézést a feltételezés miatt.

   Kedvelik 1 személy

   • müzlin pl eléggé látszik,hogy előszeretettel tolja a cuccot.Még se bukott meg még egy ellenőrzésen sem.Talán mert nem is volt neki..?

    Kedvelés

    • Ne azt hidd, hogy őt nem vizsgálják ki. A WWE minden egyes szupersztárján (aki nem part timer) elvégzik a teszteket, még John Cena-n is csak ő éppen nem cuccozik, így nem tud lebukni. Ha használna olyan szereket ő is ugyan úgy megkapná az eltiltást, mint Orton vagy Reigns. A WWE nem szórakozik ezzel és nem tennék kockára egy szupersztár életét sem. Amúgy meg ha Cena cuccozna nem tudta volna ennyi ideig a cég arca…
     És nagyon tiszteletre méltó dolog, hogy mint a cég arca nem használt ilyen kiegészítőket, mert ha megnézed kb. senki nem bírta ki drog, alkohol esetleg lelki betegség nélkül, hogy ő a No.1 a szervezetnél főleg ennyi ÉVEN át. (Se Orton, se Lesnar, se Michaels sőt még Undertaker sem.)

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s