Samoa Joe Brock Lesnar-ra feni a fogát

samoa-joe-8-1471435885-800A Forbes számára adott interjút a napokban Samoa Joe, aki három nap múlva az NXT TakeOver: Brooklyn-on teszi kockára bajnoki címét Shinsuke Nakamura ellen. A beszélgetés során ezt a mérkőzést promótálta főként, és nem is rejtette véka alá magabiztosságát, miszerint biztos benne, hogy Ő fogja győztesként elhagyni a Barclays Center-t. Folytatni kívánja az NXT dominálását, amit később a Main Roster-re is átmentene, nem is akárki ellen. Itt jött szóba ugyanis a Fenevad, Brock Lesnar.

Az NXT bajnok nagyon szeretné, ha Brock Lesnar keze emelkedne magasba vasárnap éjszaka. Látni akarja, ahogy Lesnar átgázol Randy Orton-on, de csak is önös érdekek miatt, ugyanis később Ő maga akar lenni az a személy, aki elveri Brock Lesnar-t. Már a helyszínt is megnevezte, véleménye szerint ehhez az összecsapáshoz nincs alkalmasabb terep, mint a 33. WrestleMania Orlandoban.

Reklámok

Samoa Joe Brock Lesnar-ra feni a fogát” bejegyzéshez ozzászólás

  1. érdekes gondolat menet, nem tudom elképzelni 😀 de próbálja meg ő is hátha, de most ortonnak nagy esélye van 😀 talán a legnagyobb az utóbbi időkbe 🙂

    Kedvelés

  2. Remek feud lehetne,Hoe széttépné a kokszost,de hát lesnar az lesnar…amíg ilyen irdatlan mennyiségü pénzt termel,addig nem veri meg senki..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s