Két éve ezen a napon: Brock Lesnar megsemmisíti John Cena-t

016_SS_08172014hmm_1491

Minden idők legsimább címmérkőzéseként emlegetik a 2014-es SummerSlam főeseményét. John Cena mint a WWE Nehézsúlyú világbajnoka, Brock Lesnar pedig mint a Streak megtörője érkezett Los Angelesbe, hogy megvívják a nyár legnagyobb csatáját. Utóbbiból nem sok valósult meg, Brock valósággal átgázolt Cena-n, s ezzel együtt útnak indult a Suplex őrület.

1280x720-wSr16 German Suplex, valamint két F5-öt követően, Cena képtelen volt kirúgni a kopogtatásból. Elszenvedett egy hatalmas verést, valamint minden idők egyik, hanem legegyoldalúbb fiaskóját. Brock Lesnar távozott, mint a szervezet új világbajnoka, de az öveket a WWE Univerzuma helyett, Brock gyermekei látták heti rendszerességgel.

John Cena (C) vs Brock Lesnar – WWE World Heavyweight Championsip ~ SummerSlam 2014 (Összefoglaló ITT)

Reklámok

Két éve ezen a napon: Brock Lesnar megsemmisíti John Cena-t” bejegyzéshez ozzászólás

  • És jöhet a következő talán, amennyiben Orton-t sikerrel veszi. Bár pár napja erősen pletykálják, hogy Goldberg visszatér egy Lesnar elleni meccsre.

   Kedvelés

   • Goldbergnek örülnék ő talán képes lenne legyőzni. Am arról tudsz valami mi ez a wellnes politikás ügy ? Egyhuzamban most elég sok volt.

    Kedvelés

    • Semmi konkrétumot. 24 órán belül hármat tiltottak el, ami azért sok. Nem minden esetben játszik szerepet a narkotikum, számos olyan gyógyszer is van, amivel akaratán kívül visz be a szervezetébe tiltott anyagot az illető, majd a vizsgálaton megbukik. Egyelőre a három érintettnél nem hozták nyilvánosságra, hogy mivel akadtak fenn.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s