Undertaker nagyon közel a SmackDown-hoz, és egyben a John Cena elleni mérkőzéshez?

undertakerPár napja még azt latolgattuk, hogy láthatjuk-e még a Fenomént a WWE kötelei között. Azóta hatalmasat fordult a kocka, s ennek értelmében a központi kérdés most már az, hogy mikor?! Mint ismeretes, ezen a héten mind a RAW, mind a SmackDown adásának Texas állam adott otthont, ahol nem mellesleg Undertaker tengeti mindennapjait.

Mindennek az elején, a legfrissebb jelentések szerint Undertaker megenyhült és felvette a kapcsolatot a WWE-vel, belegyezve egy újabb, s talán utolsó mérkőzésbe John Cena ellen a WrestleMania 33-ra. Sőt, Taker a napokban Shane McMahon-nal is találkozott egy texasi bárban, ahol több, mint egy órán át beszélgettek egymással. A történet érdekessége nem is ez, hanem hogy a Fenomén haja ismét feketére van festve, ami köztudottan minden esetben a visszatérését vetíti előre. Azonban, hogy a történet kapjon egy újabb pikantériát, valamint okot a találgatásra – Michelle McCool ( Undertaker felesége – a szerk. ) nemrég kétszer is sejtelmesen posztolt Instagram fiókjára. Először egy olyan képet, amin a SmackDown sztárjait jelképező rajzok láthatóak #BlueBrand<3 hashtaggel, majd egy másikat immár a SmackDown helyszínéről, amin lányai épp John Cena pólóban figyelik az adás eseményeit.

Létezik ennyi véletlen egybeesés, vagy az egész csak egy jól megtervezett hype a közelgő SummerSlam-re? Ugyanis ha létrejön a Taker kontra Cena, annak elindítására nincs alkalmasabb hely a vasárnapi SummerSlam-nél, hiszen John-t ki kell írni valahogyan a következő hónapokra, miután hamarosan bele fog az American Grit második évadának forgatásába.

Végezetül jöjjenek a szóban forgó képek:

 

….#BlueBrand💙

A post shared by Michelle McCool-Calaway (@mimicalacool) on

 

#boomboom

A post shared by Michelle McCool-Calaway (@mimicalacool) on

Szerintetek Undertaker visszatérhet vasárnap, megtámadva ezzel John Cena-t?

 

Reklámok

Undertaker nagyon közel a SmackDown-hoz, és egyben a John Cena elleni mérkőzéshez?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. szerintem biztos h nem lesz taker a Slamen, cena forgat, ezért kikap AJ től aztán h mikor térnek vissza és mi lesz a közös történet, ki tudja 😀

  Kedvelés

 2. Én szívesen látnám hogy nekiesik Cena-nak az SS-en! Még akkor is ha beleavatkozik a meccsbe,Aj-nek nincs szüksége tiszta győzelemre. Ez is a heel karakterét erősítené.
  Látom sokan Wyatt ellen szeretnék látni Takert,de ezt már tavaly eljátszották a WrestleMania 31-en.
  Ha a Halott Ember Cena ellen akar menni akkor az lesz. Attól hogy Cena face karakter még nyomhatnak egy emlékezetes búcsúmeccset.

  Kedvelés

 3. Sziasztok.
  Takernél sosem tudni. Cena most nincs a csúcson. Egy nagy verés után,-még ha Takertől is- nem lesz csúcson.
  Mi lesz ha nem Cena ellen megy?
  Esetleg mecs közben a A.J.-ét vagy Clubot támadja meg. Takernél sosem lehet tudni. Nem hiszem, hogy a pénz miatt jönne vissza, a legjobban fizetett pankrátorok között jegyzik.
  Ez az ÉLETE. Nehéz abbahagyni.
  Ha esetleg valaki nem osztja ezt a véleményt attól elnézést.

  Kedvelés

 4. Jó lesz ez később is, AJ-nek adjunk már egy tiszta győzelmet Cena ellen ne hogy már megismétlődjön a MITB, ha most ezt random akarják akkor várjanak vele még és csak akkor kezdjenek bele ha tényleg meg van egy stabil történet addig semmikép. Értelmetlen szerintem és mondom úgy hogy tegnap azt olvastam hogy Taker abba hagyja (WM 32 kesztyű levételes példa erre) , ma meg már az van hogy 5 nap múlva visszatér. Cena ellen akihez semmi nem köti. Abszurd ha épp ésszel nézem.

  Kedvelés

   • Oh én elfogadom, sőt már annak is örülök, hogy volt egy mondat amiben nem vétettél az anyanyelved ellen. Nem ártana több időt fordítani a helyesírásra. Mint mondtad abban a… minek is nevezzem, interjúnak? 1990 óta nézel pankrációt, ugye? Ha ez így van, alsó hangon legalább 30 éves vagy. Ennyi idősen nem gondolod, hogy gáz – ha minden nap helyesírási hibáktól hemzsegő hozzászólásokat zúdítasz a közösségre? Ezt felesleges is megkérdeznem mert tisztán látszik, hogy nem.

    De ha szeretnéd minden egyes alkalommal szívesen kijavítgatom neked. Hidd el, mind olvasni, mind elfogadni könnyebb lesz.

    Ez nem támadás, bár tudom, hogy Te annak veszed. Építő jellegű kritika a jövőre nézve. Talán ettől mozdul el Wyatt a felső kategóriás jobber pozícióból.. Sose tudhatod. 🙂

    Kedvelés

    • Nocsak,leereszkedsz a szintemre?lol
     Eddig még normális választ adni is derogált neked,most meg haverkodnál?he he
     Kóstolgass csak,próbáld meg elérni amit akarsz,mert csak ezért írtál nekem,na meg azért,mert az egyik remek kollégád interjút készített velem,azóta teljesen véged van MUAHAHAHAHA
     Nem tudtam h ez helyesírási verseny,de a tanárnéni most felhívta rá a figyelmemet.
     Aha,szeretném h minden írásom után utánam loholj és javítgass sőt,kezdheted is LYavíts ki lol

     Az anyanyelvem ellen vétek?Az enyém a Magyar és a tiéd?

     Kedvelés

 5. Na már csak a Cena elleni feud hiányzik Takernek. Ott van Wyatt, akivel össze lehetne hozni valami komolyat. Túl sokat várok látszik..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s