Lesnar a RAW-n, de vajon Orton is megjelenik?

298_raw_08012016hm_4139-07d56f1f076ce195f1ca8786dadbd377-1471231327-800Ráfordultunk a célegyenesre, immár mindössze hat nap választ el minket a nyár legnagyobb eseményétől. Brock Lesnar és Paul Heyman biztosan ott lesznek a RAW-n, Heyman pedig tesz egy utolsó nyilatkozatot ügyfele nevében a közelgő csata előtt. De vajon Supley City, vagy Viperville fogja uralni az adást?

Jó esély mutatkozik ugyanis arra, hogy Randy Orton ismét magasról fog tenni a szabályokra, és megjelenik a RAW-n. Lesnar ma biztosan figyelmesebb lesz, két hete nem csak őt, de mindenki mást is váratlanul ért Orton akciója. A Vipera elvesztette ugyan a meglepetés erejét, de ez jelenleg teljesen mellékes. Cirkuszt a népnek alapon eshetnek egymásnak, amiből mi csak jól jöhetünk ki.

Reklámok

Lesnar a RAW-n, de vajon Orton is megjelenik?” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. nem tudom milyen csoda folytán de valahogy legyőzhetné Lesnart, bár 1% esélyt látok rá, de ha legyőzné most, az egy feud kezdete lenne aminek végpontja a Mania, most orton győz, rumble visszatér lesnar de a smackdownra ahol addig orton birtokolja az övet, és kész. vagy rumble nyeretnek lesnarral, nem tudom de ezt a csatát nagyon várom nem tudom miért, de nagyon szurkolok ortonnak 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s