Aggodalmat szül a “Démon”

finn-balor-1471092936-800Hétfőn hivatalossá vált, hogy a SummerSlam-en ismét láthatjuk ay Démont, Finn Bálor prezentálásában. Seth Rollins-nak tehát nem pusztán Bálor-ral, hanem egyből annak alteregójával kell megküzdeni, ami nem éppen a legkönnyebben leküzdhető akadály. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy Bálor csupán egyetlen vereséget jegyez az alteregóval, amit egyébként májusban, Samoa Joe ellen szenvedte el.

A Daily Wrestling News azonban arról számol be, hogy a szervezet egyes tisztviselői aggódnak amiatt, hogy a Démon már a SummerSlam-en bevetésre kerül. Szerintük előbb jobban be kellene járatni Bálor-t, s majd csak később ellőni egy ekkora szenzációt, mert egyelőre nagyon korainak érzik. A döntő szót pedig ki más mondta volna ki, mint maga Vince McMahon, aki nemcsak Bálor nagy rajongója, de a Démon alteregónak is. Nem meglepő tehát, hogy rögtön a szemünk elé akarja tárni, bár ami azt illeti – a WrestleMania után nem igen van jobb alkalom erre a SummerSlam-nél.

Seth Rollins tudatában van a felállásnak, a hétfői RAW-n pedig beszédet is fog intézni a Démonhoz.

Reklámok

Aggodalmat szül a “Démon”” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Most már biztos h bálorka fog nyerni…Ennyit az egész wwe ről..meg csori júdásrol…
    bálorka idejött,1 azaz 1 adás alatt 2 x nyert..és azonnal esélyt kapott az új fő övre…és meg is nyeri..bajnok lesz kitudja meddig…

    B terv,lehet tiszavirág bajnok lesz,nem lesz most mg uralkodása,de ő lesz az 1.új bajnok..aztán jöhet egy normális felépítés..de ilyen nem lezs mivel nyerni fog és nyomatják orvérzésig..szánalmas az egész.
    Csak így tovább wwe..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s