Elképesztő jelenet a Cruiserweight Classic utolsó pillanataiban

maxresdefault

Immár az ötödik adással jelentkezett a CWC ezen a héten a WWE Network-on. A szerdai adás főeseményén Kota Ibushi kontra Cedric Alexander összecsapás rendeztek, s ha nem lett volna elég a csata színvonala, az utolsó percekben olyan dolog történt, amire senki sem számított. 

A Full Sail közönség mindent elsöprő ovációval köszönte meg Cedric-nek a részvételt, majd a leszerződtetésére irányuló skandálással jeleztek a színfalak mögött figyelő fejeseknek, hogy ennek a srácnak bizony helye van a szervezetben hosszú távon. A fiatal szupersztár sokáig a könnyeivel küszködött, majd nagyon hamar el is tört a mécses. Ezt követően jött a szenzáció.. A hónapok óta tévés adáson nem mutatkozó Triple H, nemes egyszerűséggel besétált az arénába (hatalmas cheer közepette), majd kezet fogott a sráccal, megpaskolta a tarkóját, végezetül pedig hüvelykujjával jelezte a publikumnak, hogy Cedric biztosan megkapja ezt a szerződést.

A jelenet megtekinthető ITT 

Mindezek után a backstage-ben adott interjút Cedric, amikor is olyan dolgot mondott, ami erre a szituációra kimondottan igaz.

Az edzőm egyszer azt mondta, néha mikor veszítesz, akkor győzöl igazán!

A hétvége további szakaszában érkezünk nektek az eheti, valamint a múlt heti adás összefoglalójával.

Reklámok

Elképesztő jelenet a Cruiserweight Classic utolsó pillanataiban” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Köszönjük szépen ! A múlt heti adás végén azt mondtam magamban hogy Tommaso Ciampa és Johnny Gargano az év meccsét produkálta, majd aztán megnéztem az eheti CWC-t Cedric és Ibushi meccsét és hát igen nem tudnék dönteni kik meccseltek jobban. Két számomra annyira nem ismert ember és úgy szurkoltam mindkettőnek mintha valami világbajnoki címmérközés lett volna. Egyszerűen elképesztő volt amit ezek a ringben leműveltek. Már csak az a nagy kérdés hogy mért nem láthatunk ilyen mérkőzéseket is a fő roosterben. Pedig nagyon kellene az ilyen.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s