16 comments on ““The Evolution of CM Punk” – hétfőn érkezik Punk dokumentumfilmje

    • Ha heel-ként hagyja el a WWE-t, biztos, hogy úgy kezelné mindenki, mint Rollinst. Az értelmesebbek fantasztikus előadónak tartanák, a butábbak, hozzá nem értőek pedig a halálát kívánnák. Nem kell másokra erőltetni a véleményünket, én elfogadom, hogy neked ő a kedvenced, te is fogadd el, hogy nekem nem, persze ettől még egy nagyszerű pankrátornak tartom, csak mások a kedvenceim, ennyi.

     Kedvelés

 1. Doku a nagy büdös semmiről LOL
  2 éve tervezik h a ketrecbe lép,de eddig sehogy nem jött össze..érdekes mód..Eddig aszt hittem h majd aszart is kiverik belőle,de ezek után biztos h egy verhető ellenfelet kap..

  Kedvelés

 2. Doku a nagy büdös semmiről lol
  2 éve mondják h meccsel a ketrecben,de csak nem jön össze..
  Eddig azt mondtam h a szart is kiverik belőle,de ezek után kap egy verhető ellenfelet,ennyi..

  Kedvelés

  • Lett ittmár ígérve Lucha is abból se lette semmi 😦 plusz mégmindig nincs hall of famer a wwe-be meg 4stábtag van me’ minek több nxt-be csak finn bálor jóvan’ az úgy kár hogymár nem nxt-s legalább a “szupersztárok” meg a “Dívák” száma szépen lassa gyarapodik

   Kedvelés

   • Ezt így végigolvasva, eléggé úgy jön le, mintha szemre hánynád a dolgokat. 🙂
    Ne haragudj, hogy a hírek, az adások, valamint a civil munkánk mellett nincs időnk adatlapokat csinálni. Lehet, hogy nem tudod, de továbbra sem ez a megélhetési forrásunk. Abban az ütemben készülnek, ahogy éppen az erre hivatott személynek van ideje (halkan jegyzem meg mostanában nem nagyon volt).

    Nem gondolod, hogy először normális stílusban kellene érdeklődni ezeknek a hiányáról?

    Kedvelés

  • Dehogynem lesznek! Csak még nincs lefixált időpontja, hogy mikor legyen. Megírhatnám rögtön kedden is, de szerintem elveszne a többi közt. Cáfoljatok meg, én megírom akkor is szívesen. De én örülök a legjobban, hogy hiányolva van. 🙂 Holnap jön akkor mindenképp.

   Kedvelés

    • Nem értelek, az eddigi összes WCPW adás megvan írva. Menj a Külön Adások –> WCPW részbe, a Built to Destroynak még előzetest is írtam. Sajnos ez is csak azt mutatja, hogy jelen állás szerint nagyon eltűnik a főoldalról, mármint gyorsan, és még azok se veszik mindig észre, akik célzottan azt szeretnék olvasni. Ezen amúgy dolgozunk. Esetleg, ha a bejelentés videókra, interjúkra, bevonulózenékre gondoltál, akkor azok valóban nincsenek meg, majd átgondolom, hogy hogyan is kellene beilleszteni a profilba.

     Kedvelés

     • A külön adásoknal szoktam rámenni csak levagyok vele maradva és nem tudom hogy hol tart. De akkor a Destroy óta nem volt adás?

      Kedvelés

     • Nos igen…ezt illett volna valahogy leközölnöm, hogy nem. Mivel a BtD előtt egy héttel vették fel a Loaded következő részeit, és két hetes csúszás van, hogy megvághassák (nem a meccseket, nem TNA, csak a visszajátszó ablakokat, effekteket, meccskártyákat, színfalak mögötti szegmenseket hozzáadnak stb.), így pont kimaradt egy hét. Tehát egyedül az eheti nincs még megírva.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s